Кажи ни кое е твоето най-сладко събуждане и играй за матрак Симеонов!


Краен срок - 11 май 2018

С целувка? С любима песен? А може би с изненадващ подарък? Каквото и да е твоето най-сладко събуждане, разкажи ни за него и всяка сдемица това ти носи шанс да спечелиш модерен луксозен матрак от Симеонов! Всяка седмица до 11 май БГ РАДИО и Матраци Симеонов ти дават възможност да спечелиш нов матрак!

Включи се в играта "Най-сладкото събуждане" като ни разкажеш история на твое незабравимо събуждане. Всека сутрин Симо и Боги споделят най-очарователните истории на сладки или романтични събуждания, които сте ни разказали, а всеки петък в Стартер с томбола ще бъде определено и обявено името на печелившия от всички участници за седмицата.

Матраци Симеонов предлага само качествени продукти. Фирмата работи по най-високи стандарти и се стреми непрекъснато да усъвършенства производствените си технологии. Вдъхновението за фирма Матраци Симеонов е здравият сън и подновената жизненост. Матраци Симеонов откри тайната на добрия сън – матраци, които прегръщат нежно човека и грижовно отнемат напрежението, натрупано в тялото през деня.

Играта продължава още 5 седмици, като в първата седмица от 9 април до 13 април всички участници имат шанс да спечелят Матрак Симеонов Лукс, от 16 април- 20 април може да спечелите Матрак - Симеонов Антицелулитен, от 23 април- 27 арпил може да спечелите Матрак - Симеонов Клима Матрес, от 30 април до 4 май наградата е Матрак Бамбук, а от 7 май до 11 май наградата е Матрак Симеонов с Мемори пяна.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара