Спечелете електрически храсторез Fieldmann FZN 2002


Краен срок - 9 април 2018

Само за късметлии!
Играй за новата ни супер награда – електрически храсторез Fieldmann FZN 2002!

Отговори с коментар на въпроса: “За какво ще ти послужи електрически храсторез Fieldmann FZN 2002?” и имаш шанс да го спечелиш.

Очакваме отговора ти до 09.04.2018, а името на най-големия късметлия ще обявим на 10.04.2018.

Разгледай пълните характеристики на храсторез Fieldmann FZN 2002 тук: http://www.praktiker.bg/p/493801

На Фейсбук страницата на Хипермаркети Практикер има публикуван въпрос, свързан с даден продукт/продукти. Участникът попълва формата за коментар с отговор на зададения въпрос. Право да участва в тегленето на награда от Играта има само Участник, дал отговор на зададения въпрос.

Печелившият ще бъде избран на случаен принцип, чрез томбола между участниците, дали отговор на зададения въпрос, с помощта на специализиран софтуер. Печелившият ще получи 1 бр. награда - eлектрически храсторез Fieldmann 2002.

След като бъде изтеглен и публикуван във Фейсбук страница www.facebook.com/PraktikerBG, печелившият в играта, в срок от 1 седмица от публикуването на спечелилия, трябва да се свърже с Организатора, чрез изпращане на лично съобщение на Фейсбук страница www.facebook.com/PraktikerBG. 

Всички участници в Играта безусловно и неотменимо се съгласяват, че резултатите от тегленето са окончателни и не подлежат на оспорване от когото и да е, на каквото и да е основание. 

Печелившият участник ще бъде обявен във Фейсбук страница www.facebook.com/PraktikerBG. Печелившият участник трябва да се свърже с Организатора, чрез лично съобщение, на Фейсбук страница www.facebook.com/PraktikerBG в срок от 1 седмица от публикуването на името му във Фейсбук страница www.facebook.com/PraktikerBG и да посочи телефон за връзка, три имена и населено място, за да получи инструкции, относно получаване на наградата. Всички получени от печелившия участник в тази връзка инструкции, дадени му от страна на Организатора в писмена и/или устна форма, са абсолютно задължителни. Организаторът по собствена преценка може да лиши съответния печеливш от правото му да получи награда, при пълно или частично неизпълнение на която и да е от дадените му инструкции. 

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара