Спечелете 3 ховърборда и още страхотни награди


Краен срок - 13 май 2018

РИСУВАЙ И СЕ ЗАБАВЛЯВАЙ!

С Cartoon Network можеш да нарисуваш свой анимационен герой, да измислиш своя история и да ни я разкажеш в картинки. А защо не да се изявиш като истински професионалист и да създадеш анимация! Победителят във всяка от трите категории ще получи страхотен ховърборд и други супернагради! Пусни въображението си и следвай стъпките. Състезанието завършва на 13 май 2018 г., а победителите ще бъдат оповестени на 21 май.

Студио „Въображение“ предизвиква начинаещите малки аниматори и художници да участват в творческия конкурс, който ще се проведе между 16 април и 13 май.

Състезанието на Cartoon Network се провежда за четвърти път в България и е за деца и юноши от 6 до 14-годишна възраст. Той е под надслов „Рисувай и се забавлявай!“, а главната му идея е да запознае младите творци с начините за създаване на анимация и да събуди техния интерес и креативен потенциал.

През изминалите няколко години конкурсът се радва на огромен интерес. Във всяко издание средно 2000 талантливи български деца се включват в съревнованието и мерят творческите си умения, затова от любимия детски телевизионен канал Cartoon Network са приготвили награди и през 2018-а.

Състезанието се състои от три категории – първата е създаване на нов, анимационен персонаж, втората – измисляне на история под формата на сценарно табло или комикс, а третата е направа на клип или на кратък анимационен филм. Участието става през страницата на Студио „Въображение“.  На нея може да бъде намерена информация за надпреварата и да бъде открита пълна гама полезни съвети за подготвяне на творческите материали.

Страницата на инициативата е активна и през останалата част от годината. Това дава възможност на децата да се забавляват и обучават, дори когато не тече кампанията. Те могат да гледат инструктиращи видеа, да играят игри и да се упражняват в рисуване и други творчески дейности.

След края на състезанието международно жури ще избере по трима най-добри за всяка една от категориите. Тези, които заемат първите места за най-забележителен анимационен герой, сценарно табло и анимация ще получат по един последен модел ховърборд, предоставен от „Фънтопия“ и още страхотни награди. Тези, които се наредят на второ и трето място пък ще се радват на комплект от брандирани подаръци, предоставени от Cartoon Network. Победителите ще бъдат оповестени на 21 май.

Партньори на конкурса тази година са парти клубът „Фънтопия“, платформата за онлайн уроци „Уча.се“ и „Първите седем“.

Състезанието Студио „Въображение“ за рисунка на нов персонаж, сценарно табло и анимация се провежда за четвърти път.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара