Спечелете уикенд в Барселона и още 50 награди от Roca


Краен срок - 24 май 2018

Сега е моментът да сбъднеш мечтата си - Барселона те очаква! Отговорите на няколко кратки въпроса могат да ти осигурят един романтичен уикенд в Барселона или един от пет комплекта смесители L20. Отговори вярно, регистрирай се и участвай в томболата за една от специалните ни награди.

Как да спечелиш Голямата награда или някоя от останалите 50 награди, осигурени от Roca? Лесно е - отговори вярно на няколко въпроса, регистрирай се в сайта не по-късно от 24 май 2018 и участвай в томболата за една от специалните награди на Roca. Имената на печелившите ще бъдат изтеглени на 6 юни 2018г. в присъствието на нотариус и обявени на сайта на Рока България АД.

Спечели ГОЛЯМАТА НАГРАДА:

1. Уикенд за двама в Барселона през м. октомври 2018 г. и два билета за футболен мач на ФК Барселона на стадион Ноу Камп (конкретните дати ще зависят от програмата за домакинските мачове на ФК Барселона през сезон 2018/2019)

или

2. някоя от следните 50 награди.

- 3 броя смесители за умивалник Atlas
- 7 броя душ слушалки Sensum
- 40 тениски Roca

За да участвате в играта следва да се регистрирате и да отговорите на въпросите, посочени в интернет страницата на Roca www.roca.bg. В тегленето на Наградите участват само далите верен отговор на всички въпроси. Участието в играта не е обвързано с покупка.

Печелившите Участници, които ще получат награди, ще бъдат избрани в присъствието на нотариус чрез теглене на жребий на случаен принцип от базата данни, включваща всички Участници дали верен отговор на всички въпроси. Изборът, чрез теглене на жребий на случаен принцип ще бъде направен

На 6 юни 2018 г. - за Голямата награда: Уикенд за двама в Барселона и два билета за футболен мач на ФК Барселона на стадион Ноу Камп, а също и за всички останали 50 награди.

Имената на печелившите ще бъдат обявени на 8 юни 2018 г. в интернет страницата на Roca www.roca.bg

Служител на Организатора ще положи усилия да се свърже с всички печеливши Участници чрез посочения при регистрацията адрес на електронна поща и телефон, за да ги уведоми за Наградата и реда за получаването й. Печелившите Участници могат да се свържат с Организатора на линия на клиента на Рока България АД, посочена в интернет страницата: www.roca.bg или на тел.: +359 2 9305910 begin_of_the_skype_highlighting end_of_the_skype_highlighting

За Получаването на ГОЛЯМАТА НАГРАДА е необходимо следното:

А) Печелившият Участник трябва да установи контакт с Организатора най-късно до 17.00 ч. на 29.06.2018 г., за да бъде организирано получаването на Наградата му и формалностите по пътуването. В случай, че в посочения срок не бъде установен контакт с печелившия Участник, независимо по каква причина, той губи правото да получи наградата.

За получаването на някоя от останалите 50 награди е необходимо следното:

Печеливш Участник трябва да установи контакт с Организатора най-късно до 17.00 ч. на 29.06.2018 г., за да бъде организирано получаването на Наградата му. В случай, че в посочения срок не бъде установен контакт с печеливш Участник, независимо по каква причина, този Участник губи правото да получи наградата.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара