Спечелете всеки ден 5 броя шоколадови великденски награди от Milka


Краен срок - 8 април 2018

Открий великденския заек на Milka и спечели!

Следвай стъпките на заека в тревата и можеш да спечелиш една от 5-те награди всеки ден.

Великден наближава, а великденският заек на Milka изчезна. Помогни да го намерим и заедно да върнем нежността на празника. За щастие заекът не е прикрил добре следите си. Търси за 6-те части, скрити в тревата, и открий заека!

УЧАСТИЕТО В ИГРАТА НЕ Е ОБВЪРЗАНО С ПОКУПКАТА НА ПРОДУКТИ И/ИЛИ УСЛУГИ!

Механизъм на Промоцията /Играта/:
        Стъпка 1: Влез на www.milka.bg, следвай заешките стъпки и открий шестте части от великденския заек, скрити във виртуалната „поляна Milka“.
        Стъпка 2: Регистрирай се, като въведеш име, фамилия, имейл и телефонен номер.
        Стъпка 3: Разбери дали си един от петимата печеливши всеки ден, които ще бъдат уведомени лично с имейл съобщение за спечелването на наградата, както и ще бъдат публикувани на сайта 24 ч. след края на всеки ден от периода на Промоция/Играта.

    Награди:
        Milka продуктов пакет – по 5 броя всеки ден (общо 105 броя пакети за периода на промоцията/играта).

Всеки Milka продуктов пакет съдържа следните продукти:
            Milka Великденска чаша микс 96г – 1 БРОЙ
            Milka Великденски заек 50г – 1 БРОЙ
            Milka Thank you бонбони 120г – 1 БРОЙ

Тегленето на наградите ще се извършва всеки ден чрез специално разработен за целта софтуер.

По така описаната механика на промоционалната игра в периода й ще се разпределят за спечелване по 5 /пет/ броя Milka продуктов пакет на ден.

Единният идентификатор на всеки участник е неговият телефонен номер. Потребителят трябва да въведе валиден, реален и действащ мобилен телефонен номер.

Печелившите участници ще бъдат известени чрез имейл съобщение, в отговор на което в 10-дневен срок могат да заявят адрес за получаване на наградата, както и ще бъдат публикувани на сайта в рамките на 24 ч. след края на всеки период на Промоцията/Играта. Ако печелившите не потвърдят наградите си след получаване на известието в срока, посочен в тази точка, губят правото си да получат наградата. Непотвърдените награди ще бъдат използвани в бъдещи активности на марката.

Един участник може да участва максимум с 1 регистрация на денонощие.
Всеки пореден опит ще бъде считан като невалидна регистрация.
Един участник може да спечели само по един брой награда.

Наградите ще бъдат доставени безплатно с куриер до всеки печеливш в срок от 45 работни дни след обявяването им и потвърждение на адрес за доставка. Преди доставка куриерът ще прозвъни спечелилите. Наградите се доставят на един и същи адрес само веднъж. При отсъствие на печелившите участници ще бъде оставена бележка с адрес на най-близкия клон на куриерската служба, откъдето може да бъде получена наградата в рамките на 20 работни дни. Непотърсени в този срок награди няма да бъдат раздавани и ще бъдат използвани в бъдещи промоции на марката.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара