Спечелете всяка седмица 20 пасатора Bosch от Своге


Краен срок - 12 април 2018

Продукти, участващи в промоцията – Своге екстра какао 90 г, Своге екстра какао 65% 90 г, Своге екстра какао с лешници 90 г, Своге екстра какао с двоен крем с вкус на вишна 90 г, Своге с лешници 90 г, Своге млечен 90 г, Своге с лешников крем 90 г, Своге с лешници и стафиди 90 г

Механизъм на Промоцията /Играта/:

Стъпка 1: Влезте на www.svogeshokoladi.bg  и се регистрирайте, като въведете име, фамилия, валиден имейл и валиден телефонен номер.
Стъпка 2: Направете десерт, използвайки шоколад Своге като една от съставките.
Стъпка 3: Снимайте го заедно с опаковката на използвания за приготвянето му шоколад и качете снимката и на  www.svogeshokoladi.bg.
Стъпка 4: Изчакайте снимката да мине одобрение от администратор в рамките на 24 часа от нейното качване с цел елиминиране на участия с обидно и нецензурно съдържание. Ако предложението бъде одобрено, то участвате в седмичната томбола за награди. Само одобрените снимки ще бъдат публикувaни на  www.svogeshokoladi.bg/promo

За да участва във всички томболи, всяка седмица от периода на активността потребителят трябва да качва различна снимка на различен създаден от него десерт с шоколад Своге.

ВСЯКА СЕДМИЦА ПО 20 БРОЯ НАГРАДИ – ПАСАТОР BOSCH MSM64110 (ОБЩО 60 БРОЯ ЗА ПЕРИОДА НА ПРОМОЦИЯТА).

Тегленето на наградите ще се извършва до 48 часа след края на всяка седмица от периода на активността сред всички участващи за съответната седмица чрез специално разработен за целта софтуер. Разпределението на наградите е на случаен принцип.

Единният идентификатор на всеки участник е неговият телефонен номер. Потребителят трябва да въведе валиден, реален и действащ мобилен телефонен номер.

Печелившите участници ще бъдат известени чрез имейл съобщение, в отговор на което в 10-дневен срок могат да заявят своята награда, като предоставят адрес за получаване на наградата, както и ще бъдат публикувани на сайта в рамките на 48 ч. след края на всеки период от Промоцията. Ако печелившите не потвърдят наградите си след получаване на известието в срока, посочен в тази точка, губят правото си да получат наградата. Непотвърдените награди ще бъдат използвани в бъдещи активности на марката.

Организаторът умолява всички участници стриктно да проверяват своята пощенска кутия, както и „SPAM” (СПАМ) директория за получен от нас имейл!

Един участник може да участва максимум с 1 качена снимка на денонощие.
Всеки пореден опит ще бъде считан за невалиден.
Един участник може да спечели само по един брой награда за периода на Промоцията.

Забранено е използването на всякакви методи, които по един или друг начин добавят регистрации „автоматично” вместо Участниците и други подобни злоупотреби. Всеки Участник, който се опита да наруши или наруши правилата на активността, ще бъде автоматично дисквалифициран от Организатора. Нарушение изрично включва действия за: а) получаване на повече от една регистрация от едно лице; б) използването на техники и/или технологии, които изменят елемента на лично и индивидуално участие на съответното физическо лице в активността; в) всяко друго действие, което променя механизма за участие в активността или увеличава шансовете за печалба на някой участник извън описания механизъм в настоящите Правила. Решението за дисквалификация е изцяло на Организатора, като Организаторът не дължи обяснение за начините на определяне на опит за нарушаване или реално нарушение на правилата на активността. Проверка за злоупотреба ще бъде извършвана по всяко време, включително след свързването със спечелилите, както и при доставка.

Наградите ще бъдат доставени безплатно с куриер до всеки печеливш в срок от 45 работни дни след обявяването им и потвърждение на адрес за доставка.В деня на доставката куриерът ще се свърже с печелившия чрез телефонно обаждане или SMS. Организаторът не носи отговорност, ако участник е предоставил невалиден, нереален и/или некореспондиращ телефонен номер. Наградите се доставят на един и същи адрес само веднъж. При отсъствие на печелившите участници последните ще получат SMS или обаждане с допълнителни инструкции относно получаването на наградата в рамките на 10 работни дни. Непотърсени в този срок награди ще бъдат използвани за бъдещи активации на марката.

Наградите се получават лично само срещу представяне на документ за самоличност пред съответния куриерски служител срещу връчена и попълнена служебна бележка, съгласно т. 17 от настоящите правила.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара