Спечелете уред за готвене на пара, тенджери, тигани и салатиери от Bonduelle


Краен срок - 18 април 2018

Купи 2 продукта* с марка Bonduelle в периода от 19.03 до 18.04.2018 г.

* Промоцията важи за всички консервирани и замразени продукти с марка Bonduelle.
Регистрирай касовата си бележка тук

Попълни номер и дата на издаване на касовата бележка със закупените продукти с марка Bonduelle.

Остави своите име, фамилия, email и телефон за контакт.

Пази бележката до края на играта, за да удостовериш покупката ако си между щастливците, спечелили уред за готвене на пара Tefal, тенджера с незалепващо покритие Tefal, тиган с незалепващо покритие и капак Tefal или стъклена салатиера.

Всеки потребител, желаещ  да участва в промоцията, следва да закупи поне два продукта с марка Bonduelle. За всяка покупка потребителят трябва да въведе в посочения период на промоцията НОМЕР и ДАТА от касовата бележка, удостоверяваща покупката на участващите в промоцията продукти на интернет адрес www.bonduellenature.bg/promo.

Преди да регистрира касовата бележка на www.bonduelle.bg/promo участникът попълва във формата за участие своите имена /собствено и фамилно име/, номер на мобилен телефон за връзка, електронна поща, дата и номер на касовата бележка. Тези данни ще бъдат използвани в съответствие със ЗЗЛД за идентифициране на участника при предоставянето на спечелената награда от играта и ще могат да бъдат използвани като база данни eдинствено от Bonduelle Group.

Всеки участник може да регистрира колкото желае касови бележки. Един участник може да спечели само една награда в края на периода.

Повторна регистрация на вече регистриран номер няма да бъде допусната от системата. Една касова бележка може да бъде регистрирана само веднъж.

След въвеждане номера и часа на касовата бележка, участникът веднага получава автоматично потвърждение на посочения от него електронен адрес, че регистрацията е преминала успешно. Потвърждението следва да бъде изпратено от адрес: promo@bonduelle.bg.

В промоцията участват всички консервирани и/или замразени зеленчуци с марка Bonduelle, които се продават на територията на България.

В рамките на рекламната кампания участниците имат възможност да спечелят следните награди:

Голяма награда: 1 уред за готвене на пара Tefal Vitacuisine Compact, модел VS400333

Седмични малки награди:

· 8 тенджери Tefal Invissia
· 16 тигана Tefal Intensive
· 32 купи за салата

Общият брой награди за целия промоционален период е 57.

Снимките на наградите в рекламните материали са илюстративни.

За участие в играта, участникът в промоцията трябва да закупи поне 2 продукта с марка Bonduelle и да регистрира най-малко 1 (една) касова бележка според изискванията.

· Седмичните малки награди (описани в точка 7.1.): теглят се седмично на лотариен принцип пред нотариус. Участват всички участници, регистрирали поне 1 касова бележка* според правилата на  www.bonduelle.bg/promo.


· Голяма награда (описана в точка 7.1.): тегли се на лотариен принцип пред нотариус на 19.04.2018 г. Участват всички участници, регистрирали 1 или повече касови бележки в рамките на периода и според правилата на www.bonduelle.bg/promo.


*1 касова бележка = поне 2 продукта с марка Bonduelle

 Участват всички касови бележки, регистрирани от 00:01 часа на 19.03.2018 г. до 23:59 часа на 18.04.2018 г.

Тегленето на наградите и обявяването на съответните победители ще се проведе по следния график:
Седмица 1, 19-25 март 2018 г.: тегленето на наградите ще се проведе на 27 март 2018 г., а обявяването на победителите – на 29 март 2018 г.

Ще бъдат раздадени: 2 тенджери, 4 тигана, 8 салатиери (описани в точка 7.1.).

Седмица 2, 26 март - 01 март 2018 г.: тегленето на наградите ще се проведе на 03 април 2018 г., а обявяването на победителите – на 05 април 2018 г.

Ще бъдат раздадени: 2 тенджери, 4 тигана, 8 салатиери (описани в точка 7.1.).

Седмица 3, 02-08 април 2018 г.: тегленето на наградите ще се проведе на 10 април 2018 г., а обявяването на победителите – на 12 април 2018 г.

Ще бъдат раздадени: 2 тенджери, 4 тигана, 8 салатиери (описани в точка 7.1.).

Седмица 4, 09-18 април 2018 г.: тегленето на наградите ще се проведе на 20 април 2018 г., а обявяването на победителите – на 23 април 2018 г.

Ще бъдат раздадени: 1 уред за готвене на пара, 2 тенджери, 4 тигана, 8 салатиери (описани в точка 7.1.).

Наградите се предоставят на участници, отговарящи на условията на настоящите правила за участие в промоцията.

Участниците са длъжни да пазят касовите бележки с печелившите номера, с които са спечелили и да ги представят на куриера при доставянето на наградите им. Ако участникът не представи касовите бележки, той губи правото да получи наградата.

Наградите ще бъдат доставяни по куриер в срок до 30 дни от изтегляне на печелившите и обявяването им на  www.bonduelle.bg/promo.

Представител на куриерска фирма „Тип Топ” ще се свърже със спечелилите, за да се уточни удобен ден и час за получаване на наградата. При получаване на наградата, печелившият участник е длъжен да представи касовата бележка, на която изрично са упоменати поне два продукта с марка Bonduelle.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара