Спечелете продукти от новата релаксираща "Body" серия на Avène


Краен срок - 13 март 2018

Вече ви разказахме за новата серия "Body" на Eau Thermale Avène. Днес подаряваме на три от вас прекрасен комплект, включващ душ гел (200 мл) и хидратиращ балсам за тяло (100 мл), за да изживете своя нежен момент на презареждане и релакс. Единственото условие за участие е да се регистрирате в играта в нашия Клуб на момичетата.

Серия "Body" на Eau Thermale Avène представя един нов свят, преливащ от женственост и мекота. Свят, който приканва да се насладите на момент на блаженство и да доставите на кожата си необходимата хидратация.

Всички продукти от серията "Body" са с нежни формули с висока толерантност, които глезят дори най-чувствителната кожа. Съдържат комплекс с подхранващо, успокояващо и антиоксидантно действие, който разкрасява кожата всеки ден. Комбинацията на три натурални и допълващи се растителни масла (картам, камелина и карите) с чиста термална вода Avène оставя кожата мека, хидратирана и защитена.

Серията се състои от три продукта за грижа за кожата, които да включите в своя ежедневен разкрасителен и разпускащ ритуал: душ гел за почистване с нежна кристална текстура, която се превръща във въздушна пяна при контакт с кожата; нежен пилинг за тяло за ексфолиране и подготовка на кожата, който е с богата текстура, събуждаща сетивата; хидратиращ топящ се балсам с гладка текстура и лек кадифен завършек, който ще осигури успокояване и комфорт за сухата и чувствителна кожа.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара