Спечелете едно от 5-те сребърни самолетчета


Краен срок - 8 март 2018

Искате да зарадвате любим човек? Не е нужно да чакате. Направете го точно навреме с нас!

За да зарадвате човек, когото обичате, и да спечелите подарък за него - специално изработено по поръчка сребърно самолетче, ние можем да ви помогнем. За целта трябва да направите следното:
✔️ в коментар под тази публикация тагнете любим човек
✔️ в коментара (с текст или снимка) покажете с какво искате да го зарадвате
✔️ накрая натиснете "share" бутона на публикацията и споделете на профила си

Можете да изпращате ❤️ в коментари до 8-ми март в полунощ. След това ще изберем 5-те най-оригинални, впечатляващи идеи, за да ги наградим ✈️ Изненадите ще изпратим на посочен от вас адрес в страната.

В играта имат право да участват всички физически лица, български граждани, които приемат условията на настоящите официални правила, с изключение на служители на организатора, свързаните агенции, както и членове на техните семейства (деца, родители и съпрузи).

Участието в играта не е обвързано с ползване на услуги от Организатора. Забранено е използването на всякакви методи, които по един или друг начин добавят регистрации "автоматично" вместо участниците.

В края на периода на провеждане на играта, описан в Раздел 3, Организаторът ще предостави 5 (пет) подаръка на победителите в играта. Подаръците представляват 5 (пет) сребърни самолетчета с дължина 2,5 см. Всяка една от наградите ще може да бъде доставена до адрес на територията на България, посочен от победителя.

Печелившите участници ще бъдат избрани от екип на "Ин Тайм"/UPS България след гласуване за най-оригинално предложение. Организаторът ще обяви печелившите участници в края на периода на провеждане на играта на своята Facebook страница. Печелившите участници ще трябва да се свържат с Организатора, за да посочат трите си имена, адрес и телефон за връзка, както и адрес в България, на който да бъде изпратена наградата. Организаторът ще изпрати безплатно на посочените адреси на територията на България наградите на спечелилите участници. Ако печеливш участник не потърси своята награда в срок от 30 дни след обявяването на печелившите от организатора, той губи права върху наградата. Правото върху наградата се прехвърля на следващ участник, избран чрез жребий от Организатора сред всички участвали в играта.

Наградите ще се дават на участници, които имат право да участват в играта, били са обявени за печеливши според официалните правила на играта (Раздел 7 от официалните правила), и са предоставили валиден документ за самоличност (паспорт, лична карта или шофьорска книжка).


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара