Спечелете маркови шапки The King & The Queen


Краен срок - 12 февруари 2018

❤️❤️❤️ Хей, вие, влюбените, самовлюбените, обичаните и обичащите, време е да зарадвате половинката и себе си с награда 🎁 по повод най-влюбения ден в годината- St. Valentine’s Day❗️А какво ще зарадва двама ви? Комплект ръчно рисувани маркови шапки създадени специално за The King & The Queen 👸🏼🤴🏻! За различната двойка, за отличаващата се двойка, за тези, които се ценят един-друг, за Вас!

Бъдете Крал за любимата и Кралица за любимия и си подарете взаимното удоволствие да им се радвате заедно! Шапките могат да бъдат персонализирани с ръчно изписани имена на двойката (по тяхно желание разбира се 😉). Ще получите наградата в специална за случая кутия за да бъде изненадата пълна 🎁. Защото какво е Любовта?! Любовта е да гледате с любимия човек в една посока, да се обичате до лудост, да се хванете за ръка и гмурнете в неизвестното, да усещате рамото на подкрепата!

🎁 Наградата може да се окаже при вас ако:
👍🏻 Харесате страничката ми;
👥 Споделите поста с играта;

✍🏻📱В коментар да отбележите “ Участвам” и/или да тагнете приятел, който също би се зарадвал на подобна награда 😉.

❗️❗️❗️Участват само тези от вас, които са изпълнили и трите условия. Играта не е спонсорирана от Facebook, както и профили създадени за участие в подобен тип игри няма да участват в надпреварата.

Играта продължава до 12.02.2018г включително. На 13.02.2018г. сутринта 🏆🥇 победителят заедно с половинката му ще бъдат “коронясани” 👑👑, като преди това ще бъде изтеглен на случаен принцип и обявен тук в страничката на NiRa.

Любовта е всичко! Раздавайте я, получавайте я! Изживейте я, споделете я! Наслаждавайте й се и я уважавайте-тя ще ви отговори със същото!
❤️❤️❤️Успех на всички❗️ Наградата ви очаква 🎁 създадена с много любов от мен ❤️❤️❤️.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара