Спечелете футболни вратички от Pringles


Краен срок - 28 септември 2018

Купете 5 промоционални футболни кутии Pringles и посетете www.pringles.com, за да влезете или да си създадете акаунт в Kellogg’s. След това въведете петте уникални партидни кода, които можете да намерите на дъното на кутиите, заедно с Вашето пълно име, пощенски адрес и имейл адрес.

Уникалните партидни кодове могат да се въвеждат само по веднъж; ще бъдат приемани само уникални кодове, намерени на промоционалните футболни кутии.

Уникалните партидни кодове могат да бъдат намерени на дъното на кутията и се състоят от буква, последвана от 18 цифри.

Награди: Всяка валидна заявка Ви дава 1 бр. футболна вратичка Pringles (90 см х 50 см).

Моля, предвидете 90 дни за доставката на Вашата награда. Наградата ще бъде изпратена на пощенския адрес, който сте посочили по време на заявката.

Наградите не могат да се прехвърлят или разменят, освен ако не е посочено друго, и не могат да се заменят срещу пари или друг вид компенсация. В случай че по някаква причина потребителят не вземе някой елемент от наградата в рамките на срока, определен от Организатора на промоцията, тогава потребителят се отказва от този елемент от наградата и няма да получи нито пари, нито друга форма на компенсация за този елемент от наградата, освен ако не е било договорено противното. Ако поради непредвидени обстоятелства наградата не е налична, Организаторът на промоцията си запазва правото да я замести с друга оферта, изцяло по свое усмотрение, на равна или по-висока стойност.

Промоцията важи само за лица, пребиваващи в България, на възраст на или над 18 навършени години, с изключение на работещи и членове на семействата на работещи в Pringles International Operations S.à.r.l. („Организатор на промоцията“), нейни филиали и дъщерни дружества.

Позволени са максимум 2 награди на човек.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара