Спечелете парични награди на стойност 1000 лв.


Краен срок - 28 февруари 2018

Февруари – месецът на любовта. В тази връзка списание „9 месеца” стартира конкурс за любовен разказ. Напишете вашите любовни истории (на кирилица) и ни ги изпратете. Авторите на три от най-вълнуващите ще спечелят следните парични награди:

Голямата награда е 500 лева.

Втора награда – 300 лева.

Трета награда – 200 лева.

Ако не сте един от тримата печеливши, но разказът ви също заслужава вниманието на читателите, ще бъде отпечатан в сборника с разкази „Лабиринт на любовта” и авторът му ще получите възнаграждение в размер на 50 лева.

КАК: За конкурса се приемат текстове с минимален обем 3000 знака, разпечатани на хартия в 3 екземпляра, придружени и с екземпляр на електронен носител (дискета, диск или флашка). Задължително условие е текстът да НЕ е публикуван (включително в Интернет) и да НЕ е предоставян за печат. Не е задължително историята да е лично преживяна, може да бъде и художествена измислица.

КЪДЕ: Кандидатът попълва и изпраща към писмото приложената декларация (можете да я изтеглите от тук) на адрес: списание „9 месеца”, ул. „Позитано” №169, ет. 4, ап. 5, София 1309, за Конкурс „Лабиринт на любовта”.

Крайният срок за представяне на материалите е 28 февруари 2018 г.

На 1 юни 2018 г. журито на конкурса в състав: Христина Николова (председател) и членове Даниела Граховска и Виржиния Николова ще обявят 3-те номинирани разказа.

*По преценка на журито могат да бъдат издадени всички номинирани разкази!

*Служители на „9 месеца” ООД имат право да се включат в конкурса с разкази, но нямат право да участват в подбора на победителите за паричните награди.

За информация: www.9m-bg.com, тел. 02/946 13 69, labirintnalubovta@9meseca.bg


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара