Спечелете 10 ваучера от хипермаркети Kaufland


Краен срок - 21 януари 2018

Кулинарна загадка

Включете с в нашата игра, разгледайте различните менюта с рецепти, които сме подбрали за Вас, отговорете на един лесен въпрос и спечелете един от 10-те ни ваучера за пазаруване в хипермаркети Kaufland, всеки на стойност 30 лева. Пожелаваме Ви успех!

В изображението на коя рецепта от нашето Свежо меню* е скрито логото на кампанията 50 години Kaufland в Европа?
* В рецептата за Супа от праз
* В рецептата за Патица с чушков букет
* В рецептата за Пай с тиква

Участието в Играта не изисква покупка или посещение на магазин на Организатора. Можете да участвате в играта неограничен брой пъти. Печелившите участници ще бъдат изтеглени на случаен принцип в Централното управление на Kaufland  от комисия в състав – представители на следните звена: „Реклама и връзки с обществеността“, „Клиентски мениджмънт/Ревизия“ и „Право и съответствие“. Тегленето на наградите ще се проведе на 22.01.2018 г.

Само печелившите Участници ще бъдат уведомявани – по имейл или телефон (след като с тях организаторът не може да се свърже по имейл) до 5 (пет) работни дни след тегленето на наградите. Участници, с които Организаторът не може да осъществи контакт в рамките на 5 (пет) работни дни, губят правото си да получат наградата. В такъв случай Организаторът се свързва с резервен Участник. Организаторът не носи отговорност в случай на невъзможност за свързване с печеливш Участник поради грешно попълнени данни. Имената на спечелилите участници, посочени в онлайн формуляра за участие, и наградите, които печелят, ще бъдат публикувани на официалната интернет страница на Kaufland (www.kaufland.bg) след свързване и потвърждаване от страна на Участника. Участниците могат по всяко време да оттеглят съгласието си за публикуване на личните им данни на интернет страницата. В такъв случай няма да могат да продължат участието си в Играта. Искането за оттегляне от Играта се изпраща на service@kaufland.bg.

Правилата за защита на личните данни ще бъдат спазени. В играта не могат да вземат участие лица под 18 години, както и служители на "Кауфланд България ЕООД енд КО." КД и членове на техните семейства. Участието в играта е безплатно и не е обвързано с покупка. Наградите не могат да се заменят за паричната им стойност. "Кауфланд България ЕООД енд КО." КД не носи отговорност при погрешно подадени данни.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара