Спечелете Samsung Galaxy, всяка седмица Nutribullet и 90 ваучера за заведения


Краен срок - 25 февруари 2018

Спечелването на награда в Кампанията “Go Food and Drink awards”“ не е обвързано с покупка. За да се вземе участие за наградата, всеки желаещ е длъжен да изпълни следните условия:

1. Да избери по един бар, клуб или ресторант в категория

2. Да попълни регистрационната форма

3. С регистрирането да се съгласи с Официалните правила на играта.

Един участник взима участие за наградата с регистрирането си в инициативата. Участникът може да увеличи шансовете си за награда, когато всеки трима от поканените от него приятели се регистрират за инициативата.

Наградитете са тези, които са изрично споменати в секция „Награди“. Големите награди ще бъдат предоставени до печелившите за сметка на Организаторите, а ваучерите се получават от офиса на ХАЙ ЕНД ПЪБЛИШИНГ ЕООД.

След края на кампанията, на дата 16.02.2018г., от базата данни с всички участници, ще бъдат изтеглени 90 (осемдесет и трима) победителя и 3 (трима) резервени участника.

Имената на победителите ще бъдат публикувани на awards.goguide.bg не по-късно от 01.03.2018г.

В случай, че Организаторите не получат обратна връзка с точен адрес и телефон за доставка на наградата до 3 (три) дни след обявяване на съответния победител, този победител се дисквалифицира и за победител се счита резервният печеливш.

Доставката на големите наградите ще се извърши за сметка на Организаторите. Изпращането на наградите ще се извърши до 1 седмица, след валидирането на победителя и получаването на необходимите данни от печелившия участник и установяване от Организаторите дали той/тя отговаря на условията на кампанията.

В случай, че участник не отговаря на обявените условия на Кампанията, той няма да има право да получи наградата и няма да получи компенсация от страна на Организаторите.

В случай че печелившият не отговаря на посочените от него координати в рамките на 1 седмица, то той губи възможността си за получаване на наградата.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара