Спечелете продукт по избор от новата двойно почистваща серия на Lierac


Краен срок - 23 януари 2018

Кожата на лицето е изложена на външно и вътрешно замърсяване всеки ден. Когато нечистотиите започнат да се натрупват, производството на свободни радикали се ускорява, кожата губи своя блясък и започва да старее преждевременно. Единствено дълбокото почистване може да спомогне за елиминиране както на грим, токсини и мъртви клетки, така и на частиците от околната среда, които се натрупват в кожата.

Лаборатории Lierac представя нова двойно почистваща серия, вдъхновена от йонната детоксикация. Формулите комбинират микро-магнит с почистващо действие, микро-ексфолиращ ензим и успокояващ екстракт от водна лилия. А днес в нашия Клуб на момичетата ще подарим на 5 от вас по един продукт от серията. Единственото, което трябва да направите, за да имате шанс да сте сред спечелилите, е да се регистрирате за участие в играта.   

Балсам-олио (за суха кожа)

Растителното масло придава особено мека текстура на балсам, тъй като температурата му на топене е много близка до тази на кожата. Балсамът се плъзва по кожата, за да я обгърне нежно, преди да се превърне в меко подхранващо олио, което деликатно да попие в нея. При контакт с вода растителното масло, обогатено с глицерин, се превръща в мляко и премахва всички следи от замърсяване. Формулата съдържа и масло от камелия за допълнителна мекота и подхранване.

Крем-пяна (за мазна и комбинирана кожа)

Хората с комбинирана до мазна кожа ще се влюбят в този крем, чиято липофилна фаза почиства кожата в дълбочина, без да я изсушава или дразни. Богата и кремообразна в първия момент, текстурата се превръща във фина, лека пяна при контакт с вода и така разтваря всякакъв грим и замърсители. Дори и най-малките следи от замърсяване се премахват при изплакването. Формулата е обогатена с млечна киселина, която регулира свръхпроизводството на себум и подобрява кожната повърхност.

Мицеларно мляко (за всички типове кожа)

По-лека от обикновеното мляко, това е всъщност мицеларна вода с по-богата, млечна текстура. Комбинира максимален комфорт и ефикасност при премахването на грим. При контакт с кожата мицеларното мляко се превръща във вода и активните му почистващи елементи се освобождават. Формулата съдържа растителен глицерин за допълнителен хидратиращ ефект.

Двойно тонизиращ гел-лосион (за всички типове кожа)

Най-добрият приятел на продуктите за двойно почистване, гел-лосионът се разтапя при контакт с кожата. Придава допълнителна свежест, подобрява текстурата й и стяга порите. Формулата е обогатена с екстракт от очанка, който видимо стяга порите.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара