Спечелете 100 комплекта „От първия ден“ от Бочко


Краен срок - 11 март 2018

От първия ден

Да имаш бебе е приключение, в което много неща ще ти се случат за първи път. И Бочко ще е до теб с всяко едно от тях. Ако продължаваш да се питаш дали ще се справиш, отговорът е – категорично ДА! Ще се справиш по твоя собствен начин. Защо го знаем ли? Защото от 25 години посрещаме бебетата на България. Събираме препоръки и съвети от мами за мами и татковци и постоянно сме свидетели на това, че се справяте, и то чудесно!

Затова събрахме трите най-важни продукта за грижата на кожата на новороденото в комплект „От първия ден“.

Научи повече за него и се регистрирай в нашата томбола. 100 от всички участници ще спечелят комплекта безплатно, а останалите ще могат да го закупят от EMAG с 30% отстъпка.

Всеки Участник следва да се регистрира в онлайн пратформа bochko.bg/otparviaden и и Facebook страницата https://www.facebook.com/bochko.bg/ чрез използване на бутон с надпис ПОТВЪРДИ, като попълни съответни лични данни и даде изрично съгласие за тяхното събиране, съхраняване и обработване за посочените в част 10 по – долу цели, както и а даде съгласието си да се включи в играта. Данните, които следва да се предоставят са: три имена, електронен адрес, населено място (град/село), данни относно наличието на деца или очакването на такива (възраст на детето, бременност, родителство – майка, баща) и да впише в текстово поле какви спомени би съхранил в кутията за спомени, ако спечели „Комплект от Първия ден“.  Участниците, спечелили един от стоте безплатни комплекта, трябва да допълнят данните си със следните: телефон за контакт, адрес за доставка.

Участникът има право само веднъж да се регистрира и да участва в играта за награди. В случай, че Участник направи опит да манипулира по какъвто и да е начин компютърната система на Играта, Организаторът има правото да го отстрани от участие.

Регистрацията за участие и самото участие в Играта, както и спечелването и получаването на награди от Играта, не е обвързано с и няма за цел да увеличи покупките на продуктите на Организатора от Участниците/ печелившите.

В Кампанията ще бъдат раздадени общо две групи награди, както следва:

1. 100 броя комплекти Бочко „От първия ден“. Участниците узнават дали печелят в момента на регистрацията чрез съобщение на pop-up прозорец. До 4 (четири) седмици след спечелването на наградата, Печелившите участници ще получат наградата при условията на раздел 7. Приблизителната стойност на една награда е 15лв с ДДС.

2. Промоционален код за 30% отстъпка за закупуване на комплект „От първия ден“ от emag.bg. Всеки участник, който НЕ спечели един от 100-те комплекта Бочко „От първия ден“, ще получи на предоставения от него имейл промо-код, с който може да закупи горепосочения комплект от emag.bg с 30% отстъпка от обявената цена. Промо-кодът важи от 15.01.2018 до 31.03.2018. Участниците узнават дали печелят в момента на регистрацията чрез съобщение на pop-up прозорец.

Победителите нямат право да получат паричната равностойност на наградите.

Награди по.5.1.1. ще бъдат изтеглени на случаен принцип между участниците, отговарящи на изискванията за участие в кампанията и попълнили регистрационна форма. Механизмът на теглене се програмира в софтуер, който е свързан с регистрациите в реално време. Той разпределя 100 комплекта за периода на кампанията, и на принципа на случайните числа „тегли“ печеливши през целия период на кампанията.

Всеки Участник, който отговаря на условията, описани в настоящите Официални правила, има право да участва в Играта. Организаторите си запазват правото да не дадат награда на участник по т. 5.1.1., който не е попълнил коректно всички полета, които се изискват при регистрация.

Спечелилите награда по т. . 5.1.1. предоставят данни за доставка по описания в т. 4.1 механизъм. Наградите се изпращат един път седмично, като се събират печелившите участници за период от седмица.

Наградата се получава по куриер за сметка на Организатора на посочения от печелившия Участник, , точен адрес за доставка. Печелившият Участник/ следва да осигури и уговори удобен ден и час за доставка на наградата. Във всички случаи доставката следва да бъде направена от 09:00 до 17:00 часа в рамките на 3 работни дни, считано от уговарянето на удобен ден и час за доставка между куриерската фирма и печелившия Участник, само на територията на Република България.

При получаване на награда печелившият Участник следва да представи лична карта/ друг документ за самоличност, за да удостовери, че той е спечелилият Участник. Получаването на наградата се удостоверява с предаване на пратката от куриера на печелившия Участник.

За наградите по т. 5.1.2 – промо код или тук описан като ваучер за отстъпка.

1. Наградите по т. 5.1.2. се получават веднага по описания механизъм на участие и имат вид на промо код – уникална комбинация от букви и цифри.

3. Промо кодът се изпраща и на имейла на участника.

4. Промо кодът дава на участника право да закупи комплекта Бочко „От първия ден“ с 30% отстъпка единствено и само от emag.bg до 31.03.2018г. След изтичане на този срок, кодовете са невалидни.

5. Кодовете могат да се преотстъпват по желание на участниците и се ползват еднократно при първа покупка на Комплекта от emag.bg.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара