Бъди one star и си спечели кецове с Go Guide


Краен срок - 30 януари 2018

След първата ударна седмица за гласуване Go Food & Drinks Awards, няма да спрем да те изненадваме с награди, тук ти показваме и втората. Ние номинирахме тези в бранша, които попаднаха в полезрението ни през изминалата година, а кои са най-добрите сред тях, решаваш ти. Традиционно ще раздаваме много награди - за всеки, отделил от времето си да даде своя глас...

ТАКА ЧЕ ГЛАСУВАЙ БЪРЗО НА AWARDS.GOGUIDE.BG и се запознай с наградата ни във втората седмица от кампанията.

Можеш да спечелиш кецове One Star (ако гласуваш в периода 23.01.-30.01.) , ще имаш възможността да избереш най-подходящия модел, който приляга перфектно на стила ти. Серията на Converse е класическо и разпознаваемо решение  за всякакви случаи. Историята на обувките започва през далечната 1908 година и за едно столетие става любим бранд на света.

Converse one star са икона в света на удобните кецове и чудесно подходящи за всички възрасти. които държат на комфорта и стила си.

Изработени от висококачествени материали, кецовете One Star са удобни и практични. Минималистичният им дизайн ги прави особено подходящи както за спорт, така и за ежедневните ни, свежи аутфити, а най-смелите от нас ги миксират и в официалната си визия.

Чифт обувки, които винаги ще намерят приложение в гардероба ти, независимо от сезона и повода!

Освен 90-те ваучера и големите награди в първата седмица от гласуването за всички, които ще дадат начален тласък, разиграваме и тази седмична награда. Идния вторник, на 30 януари, ще изберем един, който ще спечели кецовете One Star. Ще имаш възможността да избереш модела, който най-много подхожда на стила ти!

*Снимката е илюстративна.  Печелившият ще има възможност да си избере в магазина на Converse, според наличностите.

Дерзай на awards.goguide.bg  и могат да бъдат твои.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара