Спечелете чисто нов смартфон iPhone X


Краен срок - 4 февруари 2018

100% имаш поне 3 неща, които можеш да продадеш. Ето защо OLX ти отправя предизвикателство:

Добави три обяви до 4-ти февруари и можеш да спечелиш чисто нов iPhone X

Ето какво трябва да направиш:
   
Огледай хубаво дома си, гаража, вилата
Намери поне 3 неща, от които нямаш нужда
Пусни ги за продажба в OLX до 04.02.2018 (най-лесно е с мобилното приложение ;))
   
БРАВО! Вече си в играта за iPhone X

Участици в кампанията могат да бъдат всички физически или юридически лица, които са потребители на OLX по смисъла на ОУ.

Всеки потребител, който публикува поне 3 (три) обяви за периода на кампанията от 18.01.2018г. до 04.02.2018г., участва в томболата за iPhone X (Apple iPhone X, 64GB, Space Gray).

Победителят ще бъде определен в рамките на 20 (двадесет) работни дни след края на кампанията, в присъствието на нотариус, при спазване на предвидените в българското законодателство нормативни изисквания за провеждане на игра-томбола с жребий за определяне на печеливш участник.

При проведения жребий ще бъдат изтеглени и имената на 3 (трима) потребители, които да послужат за резерва, в случай на невъзможност да се осъществи контакт със спечелилия победител.

При невъзможност да се осъществи контакт със спечелилия победител в рамките на 72 (седемдесет и два) часа, наградата ще бъде спечелена от потребителят, който е първа резерва, в случай, че съществува невъзможност да се осъществи контакт с него в рамките на 72 (седемдесет и два) часа , се преминава към потребителят - втора резерва и по този начин и при същите условия, докато се стигне до потребителят - трета резерва (включително).

Победителят ще бъде обявен на страницата във фейсбук (Facebook) на платформата OLX.

Наградата ще бъде получена в офиса на Организатора в София на адрес:

гр. София 1000, ул. „Ангел Кънчев“ 1, ет. 3, с ЕИК 175345805, след представяне на документ за самоличност и подписването на приемо-предавателен протокол.

Всеки потребител на платформата има право да участва в Кампанията.

Няма предвидени ограничения относно типа устройство, от което са публикувани обявите, конкретната категория на обявите, които ще бъдат публикувани или типа потребител, който ще вземе участие (нов/стар/бизнес).

Всеки потребител, който публикува поне 3 нови обяви в периода на кампанията, участва в томбола за iPhone X (Apple iPhone X, 64GB, Silver Gray).

Допълнителни условия:

1. И трите обяви трябва да са добавени от един и същи профил на потребител в рамките на кампанията;

2. Участието в промоцията не е обвързано с покупка;

3. Използване на промо опции или добавяне на допълнителен брой обяви над третата не носи допълнителни предимства при жребия.

4. Участниците приемат настоящите ОУ за участие в томболата и се съгласяват организатора да използва данните им за маркетинг цели, включително да публикува снимката на победителя във Facebook;

Наградата може да бъде получена единствено от офиса на организатора в София, срещу предоставяне на документ за самоличност и подписване на приемо-предавателен протокол за връчена награда.

Спечелете СЕГА

1 Коментари

  1. Искам iPhone X моля ви защото аз от колко време го искам този телефон даже го сънувах а нещата които ги сънувам знаят много за мен
    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара