Спечелете хиляди награди от dm drogerie markt Bulgaria


Краен срок - 7 февруари 2018

Хиляда награди на клик разстояние във всеки dm магазин!

В периода 16.01. – 07.02.2018 посетете избран от Вас dm магазин, сканирайте QR кода на рафт и вижте веднага дали печелите една от 1000 награди – продукт dm марка.

В случай, че не спечелите на момента,  може да се регистрирате в томбола за една от общо десетте големи награди – комплект от 12 талона ( за всеки календарен месец по един) за 15% отстъпка на всички продукти от асортимента на dm.

За да участвате в играта е необходимо да свалите специалното приложение scanAR, което е различно от мобилното приложение на dm.

В зависимост от операционната система на използвания мобилен телефона, мобилното приложение ScanAR потребителят може да изтегли мобилното приложение от платформите на Google Play при Android операционна система или App Store при iOS операционна система. Мобилното приложение ScanAR работи при операционна система Android, версия 5.0. и нагоре и при iOS, версия 8.0. и нагоре на iPhone, iPad, и iPod touch.

Мобилното приложение ScanAR е различно от мобилното приложение на dm България.

Броят на наградите, които могат да спечелят участниците в Играта, е общо 1 000 (хиляда), както следва:
● 500 бр. Balea продукти Грижа за тяло – душ-гел или лосион за тяло, в зависимост от наличностите на съответния dm магазин, в който е спечелена наградата, а именно:
Balea Soft Душ-крем, 300 мл
Balea Душ-гел Sensitive, 300 мл
Balea Крем душ-гел Мед и мляко, 300 мл
Balea Крем душ-гел Нар и праскова, 300 мл
Balea Лосион за тяло Rose Elegance, 200 мл
Balea Лосион за тяло White Gloss, 200 мл
Balea Лосион за тяло No Drama Lama, 200 мл
● 300 бр. Balea или Balea Professional продукти Грижа за коса – шампоан или балсам за коса от изброените по-долу, в зависимост наличностите на съответния dm магазин, в който се намира участника при спечелване наградата, а именно :
Balea Profеssional Шампоан Repair&Care, 250 мл
Balea Profеssional Шампоан Oil Repair, 250 мл
Balea Professional Шампоан Oil Repair Int, 250 мл
Balea Professional Балсам за възстановяване New, 200 мл
Balea Professional Балсам Oil Repair, 200 мл
Balea Professional Балсам Oil Repair Int, 200 мл
● 200 бр. trend IT UP продукти декоративна козметика – молив за очи, молив за устни или червило, в зависимост от наличностите на съответния dm магазин, в който се намира потребителят при спечелване наградата, а именно:
trend IT UP Молив за очи Contour 010
trend IT UP Молив за очи Contour 020
trend IT UP Молив за очи Contour 030
trend IT UP Молив за очи Contour 031
trend IT UP Молив за очи Contour 041
trend IT UP Молив за очи Contour 051
trend IT UP Молив за очи Contour 081
trend IT UP Молив за очи Contour 090
trend IT UP Молив за очи Contour 100
trend IT UP Молив за очи Contour 110
trend IT UP Молив за устни автоматичен 200
trend IT UP Молив за устни автоматичен 220
trend IT UP Молив за устни автоматичен 230
trend IT UP Молив за устни автоматичен 250
trend IT UP Молив за устни автоматичен 270
trend IT UP Молив за устни автоматичен 400
trend IT UP Молив за устни автоматичен 430
trend IT UP Молив за устни автоматичен 470
trend IT UP Червило High Shine 200
trend IT UP Червило High Shine 205
trend IT UP Червило High Shine 210
trend IT UP Червило High Shine 220
trend IT UP Червило High Shine 225
trend IT UP Червило High Shine 230
trend IT UP Червило High Shine 250
trend IT UP Червило High Shine 255
trend IT UP Червило High Shine 265
trend IT UP Червило High Shine 270

Всеки печеливш ще получи само една награда от горе описаните на случаен принцип.

● Освен гореизброените награди Организаторът предоставя и десет големи награди, които могат да бъдат спечелени само от участници, който не са спечелили предметна награда от изброените по - горе. Голямата награда е - 10 (десет) броя комплекти от талони за 15% (петнадесет процента) отстъпка на всички продукти от асортимента на dm магазини, които пeчелившият може да ползва в рамките на 12 (дванадесет) календарни месеца. Всеки комплект включва 12 (дванадесет) талона за отстъпка – по един талон за еднократно ползване в рамките на календарен месец. Талоните могат да се ползват във всеки dm магазин на територията на страната.

Спечелените награди (включително голямата награда) не могат да бъдат заменяни с друга от посочените награди или с други стоки от асортимента в търговската мрежа на Организатора или да се изплащат в пари.

УЧАСТИЕТО В ИГРАТА ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ Е ОБВЪРЗАНО С ПОКУПКА!
Правилата на Играта са задължителни и еднакви за всички участници. Всяко лице, което отговаря на условията за участие в Играта, може да избере да участва, както следва:
За да може да се включи в Играта, всеки участник трябва да има инсталирано на телефона си мобилното приложение ScanAR. На място в кой да е dm магазин той следва да потърси и да открие на рафт печатен рекламен материал – квадратен уоблер с опашка, както е изобразен вдясно, на който e изобразено логото на мобилното приложение ScanAR.

Участникът трябва да сканира рекламния материал през ScanAR приложението на телефона си, след което ще получи достъп до дигитално съдържание – анимирано видео, което ще го информира дали печели на място в магазина награда – един продукт от описаните по – горе (в зависимост от наличностите в dm магазина, в който участникът се намира при участието си в играта) или ще има възможност да се регистрира за участие в томбола за една от общо десетте големи награди – комплект талони за 15% отстъпка на всички продукти от асортимента на dm магазините, които могат да ползват в рамките на 12 календарни месеца, както е описано по – горе.

От един мобилен телефон участникът може да сканира и да се включи в Играта най-много до три пъти на ден в рамките на периода на провеждане на Играта, без значение в кой dm магазин се намира. В случай, че участник се опита да сканира за четвърти път в рамките на един ден рекламен материал - уоблер в кой да е dm магазин, то той вижда на екрана на телефона си следното съобщение: "Достигнали сте дневния лимит на опити! Опитайте отново утре :)"
В случай, че участник направи опит да манипулира по какъвто и да е начин механизма на Играта, Организаторът има правото да го отстрани от участие.

В случай, че потребителят печели предметна награда – продукт от dm марките, изброени по – горе, потребителят трябва да направи задължително снимка на екрана на телефона си (screen shot) с тази информация. На снимката следва да бъдат ясно видими ден, час и локацията на съответния dm магазин. Така направената снимка се предоставя веднага за преглед на служителя на каса в магазина в рамките на до 30 минути от направата й и след показването й потребителят може да получи своята награда – продукт.

Продуктът, който ще бъде предоставен на печелившия, се определя в зависимост от наличностите му в съответния dm магазин и неговият избор е изцяло от страна на съответния служител на каса. Продуктът може да бъде получен само в магазина, в който се намира участникът при спечелването на наградата и непосредствено след като наградата е спечелена. В случай че напусне търговския обект, спечелилият участник губи право да получи спечелената награда.

В случай, че потребителят не печели предметна награда, то той има възможност да се регистрира през мобилното приложение ScanAR, натискайки бутона „Регистрирай се!“, който вижда на екрана на телефона си, през специално създаден за целта формуляр за участие в томбола за една от общо 10 – те големи награди, описани по – горе. Регистрацията може да се извърши през целия период на Играта, до 23:59 часа на 07.02.2018г. включително.

Потребителят трябва да въведе следните данни, за да бъде допуснат да участие за спечелването на голямата награда: име, фамилия, телефон за връзка, e-mail адрес и любим dm магазин. Всички от изброените данни са задължителни. Спечелената голяма награда, ще бъде предоставена на съответните печеливши само в посочения от тях при регистрацията любим dm магазин.

Печелившите участници на десетте големи награди ще бъдат определени на 12.02.2018г. на случаен принцип, автоматично, чрез специален софтуер за теглене на печеливши на случаен принцип. Тегленето на наградите се извършва в присъствие на тричленна комисия, избрана от Организатора, след което печелившите се проверяват ръчно от членовете на комисията за нередности като, но не само: невалидни мобилни номера (например телефонен номер с по-малко или повече цифри), невалидни e-mail адреси (например имейл с липсващ домейн), невалидни регистрации и др. Печелившите участници , се обявяват в срок до 3 (три) работни дни от датата на определяне на печелившите, на корпоративната интернет-страница на dm България: www.dm-drogeriemarkt.bg и се уведомяват по имейл.

В случай, че до една седмица след уведомяването по имейл, печелившите не се свържат с Организатора, те ще бъдат потърсени еднократно и на посочения от тях телефонен номер.
Имената на всички печеливши участници, ще бъдат обявени и на фен-страницата на dm България във Facebook на https://www.facebook.com/dmBulgaria на 12.02.2018г.
Заедно с имената на 10-те печеливши участници, ще бъдат изтеглени и имената на пет резервни такива.

Всички спечелили голяма награда, ще могат да получат я получат в посочения от тях любим dm магазин, след 19.02.2018г., и в срок до 28.02.2018г. , в рамките на работното време на избрания от печелившия участник любим dm магазин. Спечелените големи награди не могат да се получат в друг магазин на Организатора.

При получаването на наградата печелившият трябва да представи документ за самоличност.
В случай, че участник, спечелил голямата награда, не може да я получи лично, наградата може да бъде получена от лице, упълномощено с изрично нотариално заверено пълномощно, като в този случай пълномощникът следва да предостави и лична карта за идентификация.

Спечелилите участници, които не са потърсили своята награда до 25.02.2018г., губят правата си върху наградата. При наличие на такъв участник/такива участници, Организаторът се свързва в срок до 27.02.2018 г. с резервен участник/резервни участници (по реда на изтеглянето на резервните участници) за получаване на наградата. Резервен участник може да получи наградата по описания по-горе ред най-късно до 09.03.2018 г. включително.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара