Спечелете ваучер за 200 лв. за покупка на гуми


Краен срок - 25 декември 2017

Играй и спечели!

Когато автомобил с предно предаване загуби сцепление на задните колела, какво трябва да направи водачът на превозното средство? А или Б ?

#автоасистент - отговори правилно и участвай в томбола с наградa - ваучер на стойност 200 лв. с ДДС за закупуване на автомобилни гуми

В кампанията  „АВТО АСИСТЕНТ“ може да участва физическо лице, което:
· посети Facebook страницата на Групама - https://www.facebook.com/groupamabulgaria през периода от 07.12.2017 г. до 25.12.2017 г. включително,
· съгласи сe с условията на играта и
· даде поне 1 /един/ верен отговор на поставените въпроси.

Участниците трябва да бъдат български граждани или пребиваващи в България физически лица и да не са служители на „ГРУПАМА ЗАСТРАХОВАНЕ“ ЕАД или свързани с тях лица.
Минималната възраст за участие в тази Кампания е - 18 /осемнадесет/ навършени години в деня на началото на Кампанията, съответно 07.12.2017 г.

Предоставените от участниците идентификационни данни трябва да бъдат точни, пълни и реални.

Участието в играта не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга.

След приключване на Кампанията, ще бъде раздадена 1 награда:
· Ваучер на стойност 200 лв. с ДДС за закупуване на автомобилни гуми с валидност до 25.12.2018 г.

Спечелилият ще бъде определен след изтегляне на печелившото име на случаен принцип на 28.12.2017 г.. Името му ще бъде обявено в специално направен пост, публикуван до края на работния ден на 29.12.2017 г.

Всеки участник може да регистрира само едно участие за томболата на играта, като участието с повече от един път не валидира по - голяма възможност за спечелване на награда от Играта.
Организаторът ще уведоми спечелилия на лично съобщение във Facebook профила му. След уведомяване на печелившия, съгласно описаните условия, спечелилият награда е длъжен в срок до 15 (петнадесет) работни дни от уведомяването му да потвърди желанието си да се възползва от наградата с обратен отговор на полученото съобщение, като предостави информация за контакт (трите имена и актуален телефон за обратна връзка).

При получаване на наградата, печелившият трябва да се идентифицира с документ за самоличност. Ако даден участник, който е спечелил награда не се яви да получи наградата си в уговорен ден с Организатора, губи правото да получи своята награда.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара