Спечелете 31 мобилни телефона от Mtel


Краен срок - 31 декември 2017

Всеки ден до Нова година - нов въпрос и нов подарък, с който можеш да зарадваш близък или приятел.

Отговори на въпроса на деня и попълни имейл адреса на някой, който искаш да има шанс да се включи в томболата.

Ние ще му изпратим имейл с твоето съобщение, а той/тя трябва да кликне на линка в него, за да участва в тегленето.

Всеки, който желае да „подари“ шанс за награда на свой приятел и отговаря на условията за това следва да посети  страницата на Организатора (достъпна на следния адрес – „Играта“ , в самата страница на играта: http://www.podarinapriatel.bg/.

Всеки, който желае да „подари“ шанс за награда на свой приятел в играта (наричан за краткост „Подаряващ“ трябва да се запознае с настоящите Правила, които ще бъдат публикувани в самата страница на адрес: http://www.podarinapriatel.bg/

При съгласие от страна на Подаряващият да се включи като такъв в Кампанията, той трябва да следва следните стъпки:
1 Да  избере да играе за наградата за съответния ден, когато вече се намира на сайта на играта.
2  Да отговори на въпроса за съответния ден от празничния календар в Кампанията.
3 При правилен отговор - да се съгласи с правилата на играта, описани на страницата и да се регистрира/логне чрез личния си фесйбук профил.
4 Да въведе имейла, телефона, името и фамилията  на свой приятел, на когото иска да „подари“ шанса да участва в томболата за наградите в Кампанията и да му остави съобщение, че му подарява шанса за участие в Кампанията и възможност за участие в томболата.

Подаряващият има право да „подари“ само един шанс за участие в играта за съответния ден.

Получаващия има право да получава един шанс за участие от един Подаряващ за съответния ден.

Участието в Кампанията не е обвързано с покупка.

Наградите в Кампанията са 31 ( тридесет и една), по една за всеки един ден от времето, в което се провежда Компанията,  налични в портфолиото на „Мобилтел“ ЕАД.

Всеки Участник в Кампанията,  който се съгласи да участва в нея, като потвърди съгласието си на http://www.podarinapriatel.bg/ , след като е препоръчан от приятел за участие в Кампанията и е получил и-мейл с линк и възможност за потвърждение за участие в томболата за наградите от съответния ден (съгласно правилата на страницата); има възможност да спечели една от наградите на деня по т. 5.1. по-горе, когато приеме поканата за участие и потвърди желанието си да участва в дневната томбола за наградите. Наградата, за която може да играе участникът е само една – наградата на деня.

Наградите се разпределят чрез  теглене (томбола) пред комисия сред всички лица, които отговарят на условията на настоящите Правила. За участие в томболата трябва да сте дали съгласие за участие на съобщението, изпратено от ваш приятел.
Победителите  ще бъдат публикувани на  страницата на Кампанията на адрес:  http://www.podarinapriatel.bg/ като победителят се тегли на следващия ден между  9:оо и 10:00 ч. Участниците имат право да участват за наградата на деня от времето на обявяване на въпроса и наградата за деня до времето на теглене на победителя. На страницата на играта победителят за деня се обявява до 12ч. Победителите по дни се обявяват  на  страницата на играта, в списъка с победители.

Участникът в Кампанията, отговарящ на условията на настоящите Правила, който спечели награда по т. 5.1., се определя чрез  ръчно теглене (томбола), което се извършва в офиса на Организатора и в присъствието на Комисия, назначена със заповед на Организатора. Комисията е съставена от служители на Организатора. Тя удостоверява резултатите от  тегленето на победителите.

След определяне на печелившия Участник, по реда на тези Правила, се изтеглят още 2 /двама/ резервни печеливши Участници. Всеки един от резервните печеливши Участници може да замести предходния изтеглен, при условие че последният не може да бъде открит и/или откаже да получи наградата в сроковете по т. 7 от тези Правила. Наградите са както следва: HTC U Ultra; MyKi Touch; Go Pro Hero Session; LG HiFi plus; Huawei Mate 10 lite; Samsung 32M4002; Motorola Moto E4 Plus; Samsung преносима батерия; Xiaomi Mi A1; Bluetooth Plantronics Explorer 500; LG 32LJ510U; Nokia 5; Дрон Parrot Mambo; Alcatel Pixi 4 (7); MyKi Pet; Samsung Galaxy J7 (2017); Prestigio Smartbook 141A03; Слушалки Sony ZX110; Huawei MediaPad T3 10 LTE; Fitbit Charge 2; Sony Xperia XZ; Безжична колонка Bluetune; Lenovo Vibe K5; Google Chromecast 2.0; Apple iPhone X; Nokia 2; Samsung колонка Level Box Slim; LG Q6; Преносима батерия Star Wars 4000mAh; Philips 32PHS4132; Apple iPad Pro 12.9

Печелившият Участник ще бъде уводемен по телефон или имейл, че е спечелил наградата си и как ще получи получи своята награда.

В случай че печелившият Участник не върне имейл или обаждане на Организатора на Кампанията: http://www.podarinapriatel.bg/ в срок от 3 (три) дни, след обявяването му за победител, за победител се счита първият Участник, който е изтеглен в резервния списък с двама заместващи победители. В случай че и с двамата резервни участници не може да бъде осъществена връзка или същите откажат да получат наградата – обявена за съответния ден от провеждане на Кампанията остава неразпределена и ново преразпределяне не се организира.

Получаването на наградата се удостоверява с приемно-предавателен протокол, подписан от печелившия Участник или от законния му представител в хипотезата на т. 7.2.2. и от служител на Организатора.

Крайният срок за получаване на наградата е до 15 работни дни след датата на определяне на печелившия участник по т. 6.4.


Спечелете СЕГА

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара