Спечелете пътуване до Лондон за премиерата на "Междузвездни войни"


Краен срок - 7 декември 2017

Регистрирай се тук, отговори на въпроса и можеш да спечелиш пътуване за двама в Лондон с посещение на ексклузивната премиера на МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ: ПОСЛЕДНИТЕ ДЖЕДАИ на 12 декември в Royal Albert Hall!

Bсяко лице, което се включи в промоцията, т.е. се регистрира на http://www.radio1.bg/ , се смята, че приема правилата за участие, съгласен е с тях и дава съгласието си при неспазването им да бъде изключен от участие в Промоцията.

За да участва в промоцията участникът трябва посети http://www.radio1.bg/ , да отговори правилно на зададения въпрос и да попълни регистрационната форма, за да участва в Играта.  При правилно попълване на данните си в регистрационната форма и правилен отговор на поставения въпрос, участникът получава правото да участва в томболата за голямата награда в играта – пътуване за специално събитие, посветено на филма МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ: ПОСЛЕДНИТЕ ДЖЕДАИ в Лондон или за една от осемнайсетте броя поощрителни награди от филма МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ: ПОСЛЕДНИТЕ ДЖЕДАИ

Потребителите, които искат да се регистрират за участие в промоцията е необходимо да попълнят коректно онлайн формата в сайта на http://www.radio1.bg/ , която включва:
- малко име и фамилия на участника;
- местожителство;
- email и телефон за връзка с участника;

Регистрацията за участие е напълно безплатна.

Награди: Организаторът „Форум Филм България ООД“ предоставя наградите, които са както следва:

Голяма награда: Пътуване за специално събитие, посветено на филма МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ: ПОСЛЕДНИТЕ ДЖЕДАИ в Лондон

Пътуването включва само и единствено:
- Двупосочни самолетни билети за победителя и един негов придружител, с включени летищни такси, както следва:
o София – Лондон – излитане на 12 декември 2017
o Лондон – София – връщане  на 13 декември 2017 ;
- Покана за двама за специално събитие, посветено на филма МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ: ПОСЛЕДНИТЕ ДЖЕДАИ, което ще се състои на 12 декември 2017 г. в Royal Albert Hall, Лондон
- 1 нощувка със закуска за двама в хотел Best Western The Cromwell , Лондон /на 12 срещу 13 декември 2017 г./;
- Трансфер под формата на билети за влака ThamesLink от Лутън до Лондон и обратно;
- Медицински застраховки за победителя и неговия придружител;

Всичко, което не е посочено в тези общи условия като включено в наградния пакет, не се включва. По-точно (но неограничено до), наградата не включва: разходи и храна, различни от посочените, и трансферни разходи, различни от посочените, както и дължими данъци по ЗДДФЛ.

Поощрителни награди: в периода 08.12-17.12.2017 т. на промоцията ще бъдат раздадени и следните поощрителни оригинални награди от филма МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ: ПОСЛЕДНИТЕ ДЖЕДАИ, на томболен принцип от страна на Организаторите:
- Комплект от 1 бр. раница + 1 бр. чаша за кафе + 1 бр. тефтер – 1бр. комплект;
- Комплект от 1 бр. пътна чанта + 1 бр. чаша за път + 1 бр. тениска – 1 бр. комплект;
- Комплект от 1 бр. детска тениска + 1 бр. ключчодържател – 2 бр. комплекта;
- Дамска тениска – 2 бр.
- Мъжка тениска – 1 бр.
- Поларно яке – 1 бр.
- Чаша за път – 1 бр.
- Чаша за кафе – 1 бр.
- Часовник – 1 бр.

Условия за получаване на Голямата награда:
    - Единият от двамата пътуващи трябва да е над 18 години;
    - Ако Победителят няма навършени 18 години – тогава неговият придружител трябва да бъде родител/настойник или упълномощен от родителя/настойник, който да пътува с победителя;
    - Победителят и придружителят му трябва да имат валидни документи за пътуване зад граница, които да имат валидност минимум 6 месеца от датата на пътуване;
    - Хотелското настаняване е на принципа – двама възрастни в една стая;

Изтеглените печеливши ще получат обаждане от Организатора на предоставените от тях данни при регистрацията;

Поощрителните награди ще бъдат теглени на томболен принцип на 18.12.2017 г. Имената на печелившите ще бъдат обявени от организатора на 18.12.2017 г., след 18:00 ч.

Победителят за голямата награда ще бъде изтеглен на томболен принцип на 07.12.2017 г. Победителят трябва да потвърди до 12.00 ч. на 08.12.2017, че ще ползва Голямата награда и да предостави своите имена и тези на придружителя му по лична карта.  Ако се откаже, то Организаторите имат право да изберат друг победител на томболен принцип, който да получи наградата. Победителят ще получи обаждане по телефона, който е оставил от Организатора. При неверен телефон или липса на връзка, Организаторът не носи отговорност за непредоставяне на наградата и има право да изтегли друг участник за голямата награда.

Всеки участник се включва в томболата за награди с една регистрация.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара