Спечелете 3 кошници с продукти Тандем и 10 календара


Краен срок - 21 декември 2017

Играта се организира на уебстраницата на Тандем.

За участие в играта е необходимо правилно нареждане на пъзела в рамките на 1 минута след натискане на бутон “Старт”. Всеки участник сам избира за каква награда се състезава като избере един от трите подаръка. Регистрацията в томболата е потвърдена само след попълване на формата за участие. При успешно направена регистрация се визуализира поздравителен прозорец. Всеки участник има право само на 1 регистрация в Играта.

Печелившите ще се определят чрез жребий на случаен принцип.

Наградният фонд за целия период на Играта включва 3 кошници, пълни с продуктови награди Тандем и 10 юбилейни календара Тандем.

Печелившите участници ще бъдат уведомени по email. За да получат наградата си, печелившите трябва да отговорят с трите си имена, адрес за доставка и телефон за контакт.

Наградите ще бъдат доставяни до печелившите участници на посочените от тях адреси, чрез куриер до 14 работни дни от предоставяне на адрес за доставка. Наградата може да бъде получена само от законен представител на спечелилия. Допуска се наградата да бъде получена на посочения адрес от лице, различно от печелившия участник, ако получателят удостовери писмено, че е получил наградата от името на печелившия. Наградата се доставя на един и същи адрес само веднъж. При отсъствие на печелившия участник, ще бъде оставена бележка с адрес на най-близкия клон на куриерската служба, откъдето може да бъде получена наградата.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара