Спечелете планетарен миксер и ваучер за 200 лв. от Baileys


Краен срок - 3 януари 2018

Хей, момиче! Радваме се, че си тук. Няма какво да се чудиш – създай своя любим Baileys момент и спечели луксозен миксер или карта за шопинг.

Всеки желаещ да участва в играта, има право да се регистрира само веднъж.

За да участват в играта, участниците следва да посетят страницата на Baileys https://www.mybaileysmoment.com/ и да преминат през петте етапа на играта: С кого си?, Къде се намираш?, Избери десерт с Baileys, Сподели своя резултат в профила си във Фейсбук и се регистрират успешно като попълнят коректно всички полета от формата за регистрация с име и фамилия, година на раждане, телефонен номер и e-mail и да се съгласи с Общите условия на играта в срок до 23:59ч. на 03.01.2018.

Всички участници, които са изпълнили условията, посочени в т. 2 и 3 на раздел І, участват в жребий за наградите – Планетарен миксер Kitchenaid Artisan и ваучер под формата на шопинг карта на стойност 200 лв.

Жребият ще се проведе в присъствието на нотариус

Всеки от участниците, които са обявени за печеливши по реда на т. IIІ от настоящите Общи условия („Победители”), има право да получи спечелената награда.
Наградата за всеки един от изтеглените победители в играта е по 1 брой.

Победителите ще бъдат обявени в специална секция „Победители“ в страницата https://www.mybaileysmoment.com/ на 04.01.2018

Печеливш Участник няма право да получи парична равностойност на наградата.

С приемането на настоящите Правила, Участникът се счита информиран, че всяка предметна печалба, чиято пазарна цена е над 30 лв. е облагаема по смисъла на чл. 13 ал.1 т.21 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица и Участникът е длъжен да декларира тази печалба в годишната си данъчна декларация пред Национална Агенция по Приходите. Организаторът се задължава заедно с всяка предметна печалба (награда) с пазарна стойност над 30 лв. да осигури и предостави на участник, който е спечелил наградата на стойност над 30 лв., удостоверение/служебна бележка или друг документ, удостоверяващ стойността на наградата. Спечелилият наградата участник може да използва удостоверението/служебната бележка или документа, удостоверяващ стойността на наградата при подаване на своята годишна данъчна декларация в съответствие с разпоредбите на Закона за данъците върху доходите на физическите лица.

Наградите се доставят от куриер на печелившите Участници на посочен от тях адрес.

Наградите се доставят в срок от 45 календарни дни след изтегляне на победителя.

Спечелете СЕГА

2 Коментари

  1. И вие само лъжете!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не разбираме за какво става въпрос и за какво сме излъгали, но ако може да ви помогнем с нещо конкретно, моля пишете ни.

      Изтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара