Спечелете 8 козметични награди от Avon


Краен срок - 26 декември 2017

🎄🎁 Коледна игра с награди "Avon Колело на късмета".🎄🎁

Ето как да участваш:
1. Харесай публикацията на играта
2. Завърти Avon колелото на късмета като пуснеш видеото
3. Спри видеото и виж каква награда можеш да спечелиш
4. Напиши в коментар кой продукт ти се е паднал
5. Сподели за късмет
& Можеш да спечелиш 1 от 8-те награди на колелото

Един участник може да спечели само 1 бр. Награда. Наградите в томболата са общо 8 бр.

Наградите са следните:

- 1 бр. Пяна за вана с аромат на червена боровинка & портокал
- 1 бр. Пяна за вана с аромат на червени плодове
- 1 бр. Палитра 3-в-1 хайлайтър, руж и бронзант Luxe
- 1 бр. Червило за обем Luxe Shape Sensation
- 1 бр.  Комплект Planet Spa “Planet of Relaxation”
- 1 бр. Комплект Avon Naturals “Cozy classic”
- 1 бр. Парфюм Avon Attraction за Нея 30 мл
- 1 бр. Комплект Avon Man

Тегленето на наградите в томболата ще се извърши в на 27.12.2017 година в 10.00 часа чрез жребий, като от всички участници, написали коректно своя коментар под публикацията на играта във Facebook, на случаен принцип ще бъдат избрани 8 печеливши участника и 8 резервни участника.

Всеки от резервните печеливши Участници по тази точка може да замести титулярните печеливши Участници, при условие, че същите не могат да бъдат открити и/или да получат наградата в съответствие с изискванията на тези правила.

Имената на печелившите Участници ще бъдат обявени на Facebook страницата на Avon Bulgaria до 2 работни дни след датата на теглене на наградите.

В срок до 10 работни дни след обявяване на печелившите Участници, те трябва да се свърже с Организатора.

В случай, че някой от печелившите Участници не могат да бъдат открити на предоставените от тях имейл адреси или не може да получи наградата в срок и/или не са изпълнили условията на настоящите правила, правото да получат наградатите преминава върху първия (а впоследствие евентуално – върху следващия), изтеглен в Томболата резервен печеливш Участник. За резервните печеливши Участници важат същите условия и срокове за получаване на наградите.

Наградата се получава по куриер за сметка на Организатора на посочен от печелившия Участник, съответно на посочения от резервен печеливш Участник, точен адрес за доставка. Печелившият Участник/резервният печеливш Участник следва да осигури и уговори удобен ден и час за доставка на наградата. Във всички случаи доставката следва да бъде направена от 09:00 до 17:00 часа в рамките на 15 работни дни, считано от уговарянето на удобен ден и час за доставка между куриерската фирма и печелившия Участник, само на територията на Република България.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара