Спечелете луксозни почивки в Банско и 5 комплекта мултимедия за автомобил


Краен срок - 10 февруари 2018

В периода от 11.12.2017 г. до 10.02.2018 г. всеки клиент, който направи покупка на гориво или друга стока в бензиностанции Ромпетрол в България, има право да участва в томбола за спечелване на близо 1400 малки награди  по 20 на ден  - зимна течност за чистачки Sonax, спрей за размразяване на стъкла Sonax, USB зарядно устройство за автобомил SuperTouch, външна батерия SuperTouch.

Всеки клиент, заредил минимум 20 л бензин или дизел в бензиностанции Ромпетрол в България има право да участва и в томбола за спечелване на 10 големи награди, разпределени по 1 награда на седмица  в периода на промоцията.

Големите награди са 5 пакета луксозна почивка за двама в хотел Кемпински Хотел Гранд Арена Банско и 5 комплекта мултимедия за автомобил Alpine PKG-2100P.

За да участва в томболата участникът трябва да изпрати SMS на кратък номер 12800. Стойността на SMS е 0,15 ст с ДДС за всички мобилни оператори за цялата страна. SMS-ът трябва да съдържа следната информация: N на касов бон и литри закупено гориво.

Участието в томболата е обвързано с покупка. Участието в томболата не е ограничено в случай, че са изпълнени условията на промоцията, които включват:
- Участникът е направил покупка в бензиностанция от мрежата на Ромпетрол в България - гориво или стока от магазина, за спечелване на малки награди
- Участникът е заредил мин. 20л гориво (бензин или дизел) за спечелване на големи награди
- Участникът е изпратил SMS на кратък номер 12800 със следната информация: N на касов бон и литри закупено гориво. Пример за правилно изписване на тази информация: 36462460 25.

Притежателите на карта Fill&Drive или друга карта за отстъпки могат да участват в зимната промоция.

Всеки ден в периода на промоцията ще бъде теглен жребий от всички участници пуснали SMS на кратък номер 12800 за спечелване на 20 малки награди.

Малки награди:
Всеки ден, в периода на промоцията, ще бъдат изтегляни по 20 участници, които ще получат малки награди. Те ще бъдат уведомявани за печалбата си чрез SMS, изпратен на участвалия в томболата мобилен номер.
Всяка седмица, в периода на промоцията, ще бъде теглен жребий измежду всички участници, пуснали SMS на кратък номер 12800 в предходната седмица и закупили 20 л гориво за спечелване на една от 10-те големи награди – 5 луксозни зимни почивки за двама в България в хотел Кемпински Хотел Гранд Арена Банско и 5 бр. мултимедия за автомобил Alpine PKG-2100P. Всеки участник (с уникален телефонен номер) може да спечели само една голяма награда. Наградите ще бъдат теглени в присъствието на нотариус. Датите на тегленията са: 19.12.2017, 28.12.2017, 3.1.2018, 9.1.2018, 16.1.2018, 23.1.2018, 30.1.2018, 06.2.2018, 13.2.201 и 20.2.2018 г. Спечелилите участници ще бъдат уведомени по телефон, а имената им ще бъдат публикувани на уебсайта на бензиностанции Ромпетрол на www.rompetrol.bg.

При непълни данни на изпратения от участника SMS (липса или погрещно изписване на номер на касов бон и/ или литри), Организаторът има право да дисквалифицира участника, изтеглен при жребия и да изтегли друг печеливш на негово място.
Участникът е длъжен да пази касовия бон като доказателство за покупка.

При получаване на малка награда: При предоставяне на спечелената награда, клиентът е длъжен да предостави касовата бележка, с чийто номер е спечелена тази награда и да покаже sms-а, удостоверяващ печалбата. Служителят сверява информацията, поставя печат на бензиностанцията върху лицевата страна на касовата бележка и прави нейно ксерокопие за отчетни цели, след което предоставя наградата на клиента.

Спечелените малки награди от зареждане в конкретна бензиностанция, могат да се получават единствено в нея.

При получаване на голяма награда: За получаване на голяма награда, клиентът е длъжен да пази касовата бележка, с чийто номер е спечелил голямата награда и да я предостави за сверка и копиране при получаване на наградата. Служителят сверява информацията, поставя печат на бензиностанцията върху лицевата страна на касовата бележка и прави нейно ксерокопие за отчетни цели, след което предоставя наградата на клиента.

В случай, че участникът не представи касовия бон, или данните от печелившия SMS не съвпадат с данните от касовия бон, Организаторът има право да откаже връчването на наградата.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара