Коледен късмет изтегли и много награди спечели


Краен срок - 15 януари 2018

В периода от 14.12.2017 г. до 07.01.2018 г. включително всеки регистриран и логнат в сайта BG-Mamma потребител, който изтегли късметче от Новогодишната игра, участва в томбола за подаръци.

Регистрацията в www.bg-mamma.com се извършва съобразно Общите условия и правила на сайта.

Всеки потребител има право да тегли неограничен брой късмети през периода на играта, като тегленето на късмети всеки ден повишава шансовете за спечелване на награда от томболата (за един календарен ден се осъществява един запис в списъка за томболата, независимо от броя късмети, изтеглени през този ден).

Всеки участник може да участва в Играта само с един потребителски профил.

На 10.01.2018 г., на случаен принцип чрез томбола ще бъдат изтеглени имената/прякорите на потребителите, регистрирани за участие в Играта съгласно т. 3.1. от настоящите Общи условия, които имат право да получат подарък по т. 4 от настоящите Общи условия („Печеливши”).

До 17.00 ч. на 15.01.2018 г. имената на печелившите ще бъдат публикувани на страницата на играта на адрес: http://www.bg-mamma.com/?action=koleda2017

За да получи наградата си, всеки от печелившите трябва да се логне с профила си и да попълни съответната форма под полето, указващо подаръка, който е спечелил.

В томболата участват само регистрирани и логнати потребители, които са изтеглили поне един късмет от Играта.

Подаръците, които ще бъдат разпределени чрез томбола на Печелившите, са както следва:

- 35 комплекта (чадър + тениска + стек вода) от Изворна вода "Бачково"
- 27 стека с вода от Изворна вода "Бачково"
- 20 чаши с логото на BG-Mamma
- 15 торбички с тефтер и химикалка с логото на BG-Mamma
- 10 ранички с логото на BG-Mamma
- 1 пъзел 300 части Ravensburger
- 1 бр. играчка Луси - най-послушното кученце

Имената/прякорите на печелившите ще бъдат публикувани на уеб адреса на играта http://www.bg-mamma.com/?action=koleda2017 и няма да бъдат уведомявани лично от Организатора по имейл, лично съобщение или чрез друга форма на персонална комуникация.

Всеки печеливш може да разбере подаръка, който печели, след като се логне в сайта BG-Mamma и посети адреса на играта http://www.bg-mamma.com/?action=koleda2017, след което е необходимо да попълни формата, за да получи указания за получаване на подаръка.

Печелившите участници от гр. София могат да получат своите подаръци след 16 януари 2018 г. в офиса на НЕГ.БГ – BG-Mamma на адрес: гр. София, ул. “Д-р Христо Стамболски” 3, ет. 4 (при малкото НДК). За получаването на подаръка е необходимо да посочат потребителското си име и имейл адреса, с който е направена регистрацията им в BG-Mamma.

Печелившите, които са извън София (включително в чужбина), е необходимо да попълнят формата с данни за получаване на подаръка, посочвайки адрес на територията на Република България, и техният подарък ще бъде изпратен с куриер на посочения адрес за сметка на Организатора.

Непотърсени награди (в това число непопълнени формуляри от печеливши участници с данни за изпращане по куриер) в срок до 16 февруари 2018 г. включително остават собственост на НЕГ.БГ АД.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара