Спечелете 329 подаръка от Коледния календар на Теленор


Краен срок - 24 декември 2017

На Коледа най-хубавото са ѝ цялата подготовка за празника, времето с любимите хора и подаръците, много ясно. Та, колкото повече подаръци, толкова повече Коледа. Затова сега, до 24-ти декември, раздаваме предколедни подаръци и ти предлагаме и ти да си спечелиш един.

Как ли? Ами, много просто – трябва ти мобилното приложение MyTelenor, регистрация за участие и доза късмет, за да си спечелиш подаръка, който се крие зад съответен ден. Всички подробности са тук. Давай и късмет.

В кампанията могат да вземат участие физически лица, навършили 14 г. към 01.12.2017г., които са клиенти на Теленор по абонаментни или предплатени планове (страна по договор за предоставяне на мобилни услуги от Теленор, както и потребители на предплатени електронни съобщителни услуги на Теленор). Те следва да са инсталирали или актуализирали мобилното приложение MyTelenor в периода на Кампанията и да изпълняват условията, предвидени в настоящите правила. Кампанията е насочена към настоящи клиенти на Теленор и участието в нея не е обвързано с изискване за покупка на стока или услуга.

За да участва в Кампанията, всеки клиент на Теленор, който е инсталирал или обновил мобилното приложение MyTelenor до последна версия, следва да влезе в него и да открие банер на Кампанията в раздел „Актуално“. При избиране на банера, участникът бива насочен към микросайт, където се регистрира с име, фамилия, телефонен номер, с който използва приложението, имейл и парола. Участник, който е направил регистрация на микросайта на Кампанията след старта й, може да заяви участие за разпределение на наградите във всеки
друг ден, като е достатъчно да натисне банера в приложението с наградата, за която иска да участва и да влезе отново в микросайта на Кампанията.

Наградите, описани в раздел VII от настоящите условия, ще бъдат обявявани ден за ден на случаен принцип. Те са предварително групирани от Организатора по вид и количество преди старта на Кампанията и групите са равни на броя дни до Коледа, като целта на Кампанията е да прилича на календар с подаръци изненади (Advent calendar), чрез който се отброява времето, всеки ден в очакване до Коледа, от 01.12.2017г. до Бъдни вечер включително.

Наградата/ите за деня се обявяват в самия ден в банер в раздел „Актуално“ в приложението MyTelenor. Участник може да се регистрира или да заяви участие за наградата за съответния ден чрез банер в раздел „Актуално“ в приложението, като не може да се регистрира или да заяви участие за награда за вече минал или бъдещ период. При желание за участие в Кампанията всеки участник се регистрира на сайта на Кампанията, като доброволно предоставя своите лични данни – име,мобилен номер и имейл, като изрично и доброволно се съгласява, че предоставените лични данни ще се обработват от Организатора с цел разпределяне на наградите, обявяването на имената на печелившите в публичното пространство, в т.ч. информационните канали на Организатора и официалните профили на Организатора в социалните мрежи, изпращане до адрес и получаване на наградите от печелившите. С изключение на данните за печелившите и получили награда в Кампанията, всички лични данни на останалите участници ще бъдат изтрити до 1 месец след разпределянето на наградите, най- късно до 15.02.2018г. Всички регистрирали се и заявили участие участници имат възможност да участват в разпределението на наградите за всеки ден, за който са се регистрирали или заявили участие за награда, като могат да получат само една награда в периода на Кампанията. Организаторът не носи отговорност за валидността на данните, предоставени от участниците при регистрацията в Кампанията.

Всеки ден в очакване до Коледа, а именно 24 дни поред от 01.12.2017г. до 24.12.2017г., могат да се спечелят следните награди, (уточнени количествено за съответния ден, но без да е посочен конкретният ден, в който ще могат да бъдат спечелени)
* 12 бр. Безжична колонка HUAWEI AM10S
* 12 бр. Безжична колонка HUAWEI AM10S
* 12 бр. Безжична колонка HUAWEI Fountain
* 3 бр. Безжична колонка SAMSUNG Level Box Slim
* 1 бр. Безжични слушалки SONY h.ear on 2 Mini
* 1 бр. Безжични слушалки SONY h.ear on 2 Mini
* 1 бр. Безжични слушалки SONY h.ear on 2 Mini
* 20 бр. Блуза с дълъг ръкав
* 100 бр. Промо кода за 50GB в Capture
* 12 бр. Външна батерия HUAWEI AP08Q
* 2 бр. Камера SAMSUNG Gear 360 (2016)
* 2 бр. Караоке микрофон CELLY
* 5 бр. Книга "Game of Thrones"
* 15 бр. Поларено одеяло
* 20 бр. Спортна бутилка
* 30 бр. Теленор мемори игра
* 20 бр. Термо чаша
* 30 бр. Тъчскрийн ръкавици
* 5 бр. Фитнес гривна GARMIN vivosmart HR
* 1 бр. Фитнес гривна SAMSUNG Gear Fit 2
* 10 бр. Химикалка Cerruti
* 5 бр. Черен суитшърт
* 5 бр. Черно шушляково яке

Всеки ден се обявява наградата/наградите за деня на случаен принцип в банер в раздел „Актуално“ в приложението, като наградата/наградите са предварително групирани от Организатора по вид и количество преди старта на Кампанията. Всички подаръци, които ще бъдат разпределени в Кампанията са общо 329бр.

Всеки ден в приложението MyTelenor ще има банер със съответната награда/награди за деня, като наградата става известна в деня на обявяването.

Тегленето на наградите между участниците в Кампанията, отговарящи на условията ѝ , ще се извършва в първия работен ден, следващ деня на участието за награда. Победителите на награди за дати 22.12.2017 г., 23.12.2017 г. и 24.12.2017 г. ще бъдат изтеглени и обявени не по-късно от 15 януари 2018 г.

Тегленето на наградите ще се осъществи на адреса на управление на Организатора в гр. София, район Младост, ж.к. „Младост” 4, Бизнес Парк София, сграда 6 в присъствието на представители на Организатора. При разпределението на наградите за всеки ден ще бъдат изтегляни брой печеливши от регистриралите се или заявили участие участници за съответния ден и за съответната награда, като броя на печелившите съответства на броя награди за деня . Освен тях се изтеглят и 10 (десет) резерви от регистриралите се или заявили участие участници за съответния ден и за съответната награда. Печелившите за конкретния ден ще бъдат публикувани на микросайта на Кампанията в срок до 3 (три) работни дни, следващи деня на тегленето на наградите

Победителите на наградите от 22.12.2017 г., 23.12.2017 г. и 24.12.2017 г. ще бъдат обявени на микросайта на Кампанията не по-късно от 15.01.2018 г. В срок до 5 (пет) работни дни, всички изтеглени печеливши ще бъдат уведомени от служител на Организатора на телефона, с който са се регистрирали в кампанията. Служителят на Организатора ще потърси всеки от изтеглените 3 (три) пъти в рамките на 2 (два) работни дни от теглене на наградата. Ако за този период служителят не успее да се свърже с избрания печеливш за съответната награда и той/ тя не потвърди получаването ѝ, същият губи правото си на награда. В тези случаи се пристъпва към свързване с изтеглените резерви по реда на изтеглянето им за съответната награда, по отношение на които се прилагат горните правила, до изчерпване на резервите или наградите. Служители на Теленор, както и членове на техните семейства (съпруг/ съпруга, родители, брат, сестра, деца), нямат право да участват в Кампанията и нямат право да участват в разпределението на наградите в Кампанията и да получат такава.

Наградите ще бъдат доставяни от куриер на адрес на територията на България, посочен от спечелилия при осъществената връзка с него, като адресът и доставката се уточняват по време на разговор със служител на Организатора, който е иницииран с цел уведомяване за печалба и уговаряне на детайлите. Доставката на наградата ще бъде за сметка на Организатора на кампанията – Теленор България ЕАД. Изключение правят наградите 100 бр. Промо кода за 50 GB в Capture, които ще бъдат предоставяни на печелившите по имейла, с който са се регистрирали в Кампанията, с указания за ползване. Право да получи награда има само лицето – страна по договор за мобилни електронни съобщителни услуги с Теленор, или потребителят на предплатени услуги на Теленор за съответния номер.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара