Спечелете ваучер за екскурзия на стойност 1000 лв. и 20 комплекта Brilliance and Care


Краен срок - 15 декември 2017

Фотоконкурс „EСЕННА УСМИВКА“ се организира с цел популяризиране на продуктите с търговски марки ELGYDIUM, Eludril, Arthrodont, Parodium, Elugel, Sensigel.

Участието в Играта е обвързано с безплатна регистрация в социалната мрежа „Фейсбук” ( www.facebook.com ) или сайта http://photo.pierrefabre-oralcare.bg.

За участие в Играта е необходимо да се осъществи РЕГИСТРАЦИЯ в сайта или създаване на личен профил във Фейсбук.

За участие в първия етап на конкурса се допуска качването само на ЕДНА авторска фотография.

За участие във втория етап на Играта е необходимо потребителят да даде своя глас само за ЕДНА от участващите в конкурса фотографии.

За да участвате в ПЪРВИЯ етап от играта за спечелване на награди, посочени в т. 7, е необходимо в периода от 9:00 ч. на 4.10.2017 г. до 09:00 ч. на 15.11.2017 г. да следвате следните стъпки:

Стъпка 1: Да извършите регистрация на сайта http://photo.pierrefabre-oralcare.bg като посочите име, фамилия, имейл и въведете парола от поне 8 символа. Паролата трябва да съдържа само букви A-Z a-z, цифри или тирета -, _.

Ако разполагате с личен фейсбук профил, може да влезете с него, без да извършвате допълнителна регистрация на сайта.

Стъпка 2: Да качите Ваша авторска фотография в размер до 3 МВ във формат jpg, jpeg, png.

Стъпка 3: Изчакайте одобрение от администратор.

За да участват в конкурса, всички фотографии подлежат на одобрение от администратор и трябва да отговарят на изискванията, посочени в т. 11.

За да участвате във ВТОРИЯ етап от играта за спечелване на награди, посочени в т. 7, е необходимо в периода от 9:00 ч. на 15.11.2017 г. до 09:00 ч. на 15.12.2017 г. да следвате следните стъпки:

Стъпка 1: Да извършите регистрация на сайта http://photo.pierrefabre-oralcare.bg като посочите име, фамилия, имейл и въведете парола от поне 8 символа. Паролата трябва да съдържа само букви A-Z a-z, цифри или тирета -, _.

Ако разполагате с личен фейсбук профил, може да влезете с него, без да извършвате допълнителна регистрация на сайта.

Стъпка 2: Да дадете своя глас само за ЕДНА от публикуваните в секцията Галерия фотографии.

След приключване на периода на провеждане на играта от т. 3., участниците, изпълнили успешно стъпките от етап едно и/или етап две, получават посочените в т.7. награди.

Организаторът си запазва правото да дисквалифицира Участници, използвали нерегламентирани начини за придобиване на Награда.

Участникът събрал най-много гласове от 9:00 ч. на 15.11.2017 г. до 09:00 ч. на 15.12.2017 г. ще спечели ваучер за екскурзия, до избрана от него дестинация, на стойност 1000 лв. от туристическа агенция.

Първите 10 (десет) обявени в раздел „Галерия” на Играта, събрали най-много гласове ще спечелят комплект "Brilliance and Care" от програмата "По - бели зъби", всеки от който съдържа: 1 (един) брой ELGYDIUM Brilliance & Care полираща паста за зъби, 1 (един) брой ELGYDIUM избелваща паста за зъби и 1 (един) брой ELGYDIUM избелваща четка за зъби.

Десет участници гласували за снимка избрани на случаен принцип след приключване на играта ще получат комплект "Brilliance and Care" от програмата "По - бели зъби", всеки от който съдържа: 1 (един) брой ELGYDIUM Brilliance & Care полираща паста за зъби, 1 (един) брой ELGYDIUM избелваща паста за зъби и 1 (един) брой ELGYDIUM избелваща четка за зъби.

Наградите са лични, не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни и нямат паричен еквивалент.

Наградите ще се получават срещу предоставяне на документ за самоличност, както лично така и чрез упълномощено трето лице.

Всеки Участник, изпълнил успешно стъпките на Играта получава Награда, упомената в точка 7.1 в раздел „Описание на наградите”. Наградата се връчва лично от Организатора в срок от 1 месец след приключване на играта.

Всички Победители на награди от точка 7.2 ще бъдат оповестени на сайта на Играта и потърсени от Организатора, чрез възможностите за комуникация в социалната мрежа „Фейсбук” или на посочения имейл при регистрация, за получаване на съответните награди.

Комплектите "Brilliance and Care" от програмата "По - бели зъби" се изпращат по пощенски път, на адрес посочен от печелившия участник. Разноските са за сметка на Организатора.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара