Спечелете всяка седмица PS4 Slim 500GB и всеки ден 2 игри EA Games от Ruffles


Краен срок - 31 декември 2017

Гарантирани награди

Върху всяка промоционална опаковка Ruffles има отпечатан код, който носи награда. Тя може да бъде получена от потребителя, следвайки тези стъпки:

Купете Ruffles и намери кода, обозначен със COD, на външната страна на опаковката;
Регистрирайте кода от опаковката на www.rufflesbg.com, за да получите промо код за сграда в SimCity BuildIt;
Влезте в Google Play, намери и отвори играта SimCity BuildIt.
Въведете промо кода (получен след регистрация на кода от опаковката на www.rufflesbg.com) в полето Redeem на Google Play Menu, за да получите достъп до безплатна сграда.
Ако играта не е инсталирана, ще бъдете поканени да го направите (Достъпна само за Android устройства)

Игра за допълнителни награди

Регистрирайте 3 кода от 3 промоционални опаковки на www.rufflesbg.com, за да участвате в играта за други награди:
* Две игри от EA Games всеки ден в периода на промоцията (“дневни награди“)
*  Един PS4 Slim 500GB в края на всяка седмица от периода на промоцията (“седмични награди“)

Важно: Моля пазете печелившите опаковки – те ща са Ви необходими за получаването на наградите!

Продуктите, които участват в промоцията, са следните чипсове на Ruffles: Кетчуп 80гр., Сол 80гр., Барбекю 80гр., Кетчуп 155гр., Сол 155гр., Барбекю 155гр., Кашкавал 155гр., Кетчуп 260гр., Сол 260гр.

За да участва в играта за седмични и дневни награди, всеки потребител трябва да създаде свой профил, чрез регистрация на www.rufflesbg.com. Нужни са име и фамилия, email адрес и телефон. С всеки регистриран код, участникът ще получава email от системата ни, че заявката му е потвърдена. Email-ът ще се изпраща от info@ruffles.bg.
Колкото повече кодове регистрира всеки участник, толкова по-голям шанс има да спечели дневна или седмична награда. Регистрация на 3 кода дава право на 1 участие в играта, регистрация на 6 кода дават 2 участия, регистрация на 9 кода дава 3 участия във всяко теглене и т.н.

Всяка седмица един участник в играта ще спечели един PlayStation 4 Slim 500GB. Общо за периода на промоцията ще бъдат предоставени 8 броя PlayStation 4 Slim 500GB.
Всеки ден двама участника в играта ще могат да спечелят по една ЕА игра от следните дневни награди - EA игри, изброени по-долу:

ИграОбщо за периода на промоцията
Sims 425
Unravel20
PvZ20
NFS30
FIFA1822
NHL3
Общо за периода на промоцията120

Имената на печелившите участници се теглят на случаен принцип всеки ден (от 2.11.17 до 31.12.17 включително) в 10:00ч. и се публикуват в секция „Победители“ всеки ден до 10:30 ч. в периода на промоцията.    Победителите ще бъдат уведомявани чрез email, който са предоставили при регистрация. За получаване на кода, с който ще получат достъп до наградата, те трябва да изпратят, в отговор на email-а, снимки на съответните печеливши опаковки.

Всеки печеливш участник ще получава информация коя игра е спечелил, като ще има възможността да избере за каква платформа (PC или PS4) желае да получи играта, ако такава опция съществува. Наличността на игри спрямо платформи е в точно определени количества. Ако количеството за определена платформа бъде изчерпано, печелившите участници няма да имат право да избират платформа.

Тегления и обявяванe на седмични награди – PlayStation 4 Slim 500GB

Имената на печелившите участници се теглят на случаен принцип в 8 последователни петъка от промоцията (10.11.17; 17.11.17; 24.11.17; 1.12.17; 8.12.17; 15.12.17; 22.12.17; 29.12.17) в 10:00 и се публикуват в секция „Победители“ до 10:30 в периода на промоцията.

Наградите ще бъдат доставени по куриер след потвърждаване на необходимата информация от печелившите, а именно данни за куриер: трите имена, точен адрес с пощенски код, телефон за връзка. Наградите ще бъде доставени в срок от 40 работни дни след уточняване на информацията от страна на печелившите потребители. В случай, че победителят не заяви получаването й в срока, посочен в т.6.3., по-долу, той губи право да получи наградата.

Спечелилият участник трябва да предостави опаковките с печелившите кодове на куриера, който доставя наградата. Ако това не бъде сторено, участникът няма да получи наградата.

След всяко теглене печелившите участници ще получават email от winners@ruffles.bg, с който ще бъдат уведомявани каква награда са спечелили. В допълнение на това, имената на спечелилите ще бъдат публикувани на интернет страницата www.rufflesbg.com в секция „Победители“.

Всеки 3 регистрирани кода дават право на участник да спечели една награда от тип в периода на промоцията. Вече спечелил код в играта на Ruffles бива изтрит и не участва в последващи тегления. Например: ако участникът е изтеглен в дневно теглене за игра от EA Games, то регистрираните от него печеливши кодове не участват в останалите дневни или седмични тегления до края на промоцията. Респективно, участникът, който е изтеглен за седмична награда не може да продължава да участва със същите кодове и в други тегления.

Регистрираните непечеливши кодове в периода на промоцията важат за целия период на промоцията. След дневното теглене, всички непечеливши кодове автоматично участват в следващото теглене за дневни и седмични награди.

Печелившите ще бъдат обявени в секция „Победители” на интернет страницата www.rufflesbg.com. В допълнение на това, печелившите участници ще бъдат уведомени чрез имейл на адреса, който са подали при регистрация на профила си. В рамките на 10 работни дни след получаване на имейла, с който са уведомени, че печелят награда, печелившите участници трябва да изпратят в отговор на същия имейл данните си за получаване на награда. След изтичане на този срок, спечелилият участник губи правото да получи наградата си. Нераздадените награди ще бъдат използвани от Организатора за бъдещи промоционални активности.

Спечелете СЕГА

6 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара