Спечелете 100 тениски и 100 билета за Възвишение от My Day


Краен срок - 1 декември 2017

Продукти участващи в промоцията – Промоционална бутилка мляко с 3.0% масленост („My Day в подкрепа на българското кино“).

Образец на капачката:За да получат награда от промоцията, печелившите участници са длъжни да пазят и предадат на куриера, който доставя наградите, ПЕЧЕЛИВШИТЕ капачки от закупения продукт (и).VII. Организаторът има неотменимото право да прекрати Промоцията по всяко време, обявявайки това в съответствие с точка I, в случай че настъпят материални злоупотреби, нарушаване на Правилата или форсмажорни обстоятелства. В тези случаи на участниците не се дължи компенсация и не се допуска връщане на продукти.

Механизъм на промоцията /играта/:

1) Закупете Промоционална бутилка мляко с 3.0% масленост („My Day в подкрепа на българското кино“). Върху капачката на бутилката са отпечатани 3 реда с цифри и букви:
- ред 1 – срок на годност;
- ред 2 – партиден номер;
- ред 3 – уникален номер на всяка бутилка.

2) Регистрирайте следните кодове на сайта www.myday.bg/promo:
- Последните 3 цифри от партидния номер;
- Всичките 6 цифри от уникалния номер.

3) Предвидените награди са:
- 100 билета за филма „Възвишение“;
- 100 броя тениски от лимитирана серия.

4) Печелившите ще бъдат изтеглени чрез жребий в присъствието на нотариус:
- На 24.11.2017 г. ще бъдат изтеглени билетите за филма „Възвишение“
- На 01.12.2017 г. ще бъдат изтеглени тениските от лимитираната серия.

Наградите ще бъдат доставени безплатно с куриер до всеки печеливш в срок от 45 работни дни след обявяването им и потвърждение на адрес за доставка. Преди доставка куриерът ще прозвъни спечелилите. Наградите се доставят на един и същи адрес само веднъж. При отсъствие на печелившите участници последните ще получат изходящо
обаждане с информация относно кой офис на куриерската фирма може да посетят, за да получат наградата си. Непотърсени награди след 7 дневен срок няма да бъдат раздавани и ще бъдат използвани в бъдещи промоции на марката.

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда.

ОРГАНИЗАТОРЪТ НЯМА ДА ВРЪЧВА НАГРАДИ НА УЧАСТНИЦИ, КОИТО НЕ МОГАТ ДА ПРЕДСТАВЯТ КАПАЧКИТЕ С ПЕЧЕЛИВШИ КОДОВЕ!

ОРГАНИЗАТОРЪТ УМОЛЯВА УЧАСТНИЦИТЕ В ИГРАТА ДА ПАЗЯТ СТАРАТЕЛНО ПЕЧЕЛИВШИТЕ КАПАЧКИ НА МЯСТО, КОЕТО ДА ПРЕДПАЗИ ТЯХНАТА ЦЯЛОСТ И ЧЕТЛИВОСТ!

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара