Спечелете ваучер на стойност 500 лв. за пътуване


Краен срок - не е посочен

Любимото ви предизвикателство на туристическа агенция Loyal Travel „Познайте дестинацията: сезон 2“ се завръща с нови, вълнуващи загадки! Осигурете си място в списъка ни с печеливши участници още сега, познавайки скритата забележителност зад първата ни загадка!

Вижте кратките ни указания и открийте популярната забележителност, която сме скрили…

Жокери към загадка #1 от „Познайте дестинацията: сезон 2“

    Административна сграда в неоготически стил, датираща от 1904 година.
    Следствие на бомбардировките от Втората световна война, зданието е било почти напълно разрушено, но след войната сградата е възстановена и днес е една от най-известните забележителности в страната.

Ако вече знаете къде се намира търсеният туристически обект от снимката, то тогава регистрирайте отговора си като коментар под тази публикация, изписан на кирилица.

Следващият понеделник (23.10.2017 година) правилният ви отговор може да ви превърне в първия за сезона седмичен победител! За късметлията сме подготвили нашата забавна настолна игра „Запомни ме“.

Не забравяйте обаче, че в края на поредицата ни от загадки ще изтеглим и името на големият победител от играта „Познайте дестинацията: сезон 2“! Той ще има честта да получи ваучер на стойност 500 лв., който да използва за следващото си невероятно пътуване с туристическа агенция Loyal Travel! Следете нашия блог и официалната ни Facebook страница, за да разберете имената на изтеглените печеливши!

Участвайте редовно в нашите загадки – всяка седмица е нов шанс да спечелите някоя от нашите страхотни награди!

Пожелаваме ви късмет!


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара