Спечели ваучер на стойност 500 лв. за топлоизолационни продукти от Теразид!


Краен срок - не е посочен

Фасадната интегрирана система за топлоизолация ТЕРАЗИД ще намали разходите ви за отопление на сградата с над 30%, ще гарантира повишаване живота на сградата и ще ви осигури нужния комфорт в дома ви, независимо от външните условия.

"Теразид" ЕООД е първият български производител, притежаващ Европейско техническо одобрение (ETA)за фасадна топлоизолационна система. Дружеството притежава сертификат за качество ISO 9001:2000, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007 и сертификат по БДС за цялостна фасадна интегрирана система за топлоизолация.

Двадесет и една годишната традиция и постоянния стремеж към качество гарантират безкомпромисен резултат в топлоизолирането на сгради.

„Теразид” ЕООД e водещ български производител на висококачествени бои, мазилки и топлоизолационни системи. "Теразид” ЕООД съчетава традициите в производството на строителни материали с високите стандарти за качество.

„Теразид” ЕООД притежава модерна производствена база с голям капацитет и складове. В производството ние използваме материали и суровини на утвърдени световни водещи фирми. Във фирмата е въведена и функционира постоянна високоефективна система за производствен контрол.

„Теразид” ЕООД разполага със собствена лаборатория, където специалисти извършват непрекъснат контрол на продукцията, разработват нови продукти и подобрения на вече съществуващи. За клиентите, които търсят уникалност и оригиналност, нашите специалисти могат да разработят цвят по желание на клиента.

Радио ENERGY и Теразид ви дават възможност да спечелите ваучер на стойност 500 лв. за продукти от топлоизолационните системи. Регистрирай се и отговори на въпроса и ще участваш за голямата награда.

* С регистрацията участниците се съгласяват да получават новини от Теразид.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара