Спечелете таблет Iconia One 7 на Acer


Краен срок - 6 ноември 2017

Днес в Клуба на момичетата ти подаряваме малкия, красив и удобен таблет на Acer и ти пожелаваме той да се превърне в твой любим и полезен спътник. Нито начинът, по който работиш, нито този, по който се забавляваш, ще бъде същият, когато носиш в чантата си Iconia One 7.

Таблетът е оптимизиран така, че да е истинска компактна мултимедийна платформа – снабден е с подобренията на Android и достъп до 1,3 милиона приложения и игри благодарение на Google Mobile Services.

Корпусът му е красив и текстуриран, а 7-инчовият дизайн е много удобен, ако си с малка чанта и все пак имаш нужда от постоянна свързаност със социалните мрежи и имейл. Същевременно получаваш нива удобства над използването на телефона ти за същите цели.

Таблетът Iconia One 7 също така може да се използва и от деца – Acer са се погрижили за сигурна среда за тях чрез приложенията на Kids Center, който можеш да конфигурираш и управляваш лично. Чрез инсталираното приложение EZ Utilities пък получаваш възможност за увеличаване на шрифта, което прави таблета подходящ и за по-възрастни хора.

Процесорът е 64-битов четириядрен, а ефективността на батерията е 6 часа.

Ако имаш нужда от повече място за съхранение, Iconia One 7 има слот за допълнителни микро SD карти до 128 GB – напълно сигурна си, че всичките ти снимки, книги, музика, филми са с теб през цялото време.

Ако искаш да спечелиш Iconia One 7 на Аcer, единственото, което трябва да направиш, е да се регистрираш в Клуба на момичетата и да участваш в играта! Късмет!


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара