Спечелете 54 продуктови награди Тандем


Краен срок - 12 ноември 2017

Играта се организира на „Стената“ (“Timeline”) на Тандем във Facebook.

На 26.10.2017 г.на стената ще бъдат публикувани 3 визии с текст “Номинирай в коментар приятел, на когото ние от Тандем ще изпратим подарък - Сурово-сушен деликатес! Избери с Like – (Продукт 1) или с Love - (Продукт 2)! Труден избор?

За да се включи участник в Играта, той трябва да публикува името на свой приятел като коментар под снимката и да избере един от продукта на рекламата.

Печелившите ще се определят чрез жребий на случаен принцип като всеки понеделник (през периода на кампанията) ще се изтеглят по трима печеливши за всеки ден от изминала седмица. Всеки един от тях ще спечели продукт Тандем.

Наградният фонд за целия период на Играта включва 54 продуктови награди Тандем.

Профилите на печелившите участници за изминалата седмица ще бъдат обявени на стената на Facebook страницата на Тандем в понеделник 30.10.2017 г., понеделник 06.11.2017 г. и понеделник 13.11.2017 г. За да получат наградата си, печелившите трябва да изпратят трите си имена, адрес и телефон чрез лично съобщение в страницата.

Наградите ще бъдат доставяни до печелившите участници на посочените от тях адреси, чрез куриер до 14 работни дни от предоставяне на адрес за доставка. Наградата може да бъде получена само от законен представител на спечелилия. Допуска се наградата да бъде получена на посочения адрес от лице, различно от печелившия участник, ако получателят удостовери писмено, че е получил наградата от името на печелившия. Наградата се доставя на един и същи адрес само веднъж. При отсъствие на печелившия участник, ще бъде оставена бележка с адрес на най-близкия клон на куриерската служба, откъдето може да бъде получена наградата.

Награда, непотърсена в 20-дневен срок след края на Играта, ще бъде раздадена на случаен принцип, чрез томбола, между останалите участници.

За получаване на наградата си, печелившите се съгласяват да предоставят следните данни на „Тандем-В“ ООД или нейните подизпълнители: три имена, email, адрес и телефон за връзка

Включвайки се в настоящата игра участниците дават разрешението си да получават рекламни и промоционални имейли от „Тандем-В“ ООД.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара