Спечелете Mercedes-Benz GLA за 3 дни и 3 ваучера за гориво


Краен срок - 22 октомври 2017

Наградите в играта са – за първия изтеглен участник от Играта - тест драйв с лек автомобил Mercedes-Benz GLA, предоставен от Силвър Стар Моторс ЕАД, а за следващите трима изтеглени участници от Играта по един ваучер за гориво, всеки на стойност 50 лв., предоставени от Експо-тим ООД.

Тест драйв с автомобила по ал. 1 включва: възможност за управление на автомобила, предоставен от Организаторите в период от петък до понеделник, включително, определени според заетостта на автомобила в периода от 24 октомври до 24 ноември 2017 г.

Ваучерите за гориво могат да бъдат използвани само в бензиностанции Шел.

В играта могат да участват само физически лица, български граждани, навършили 18 години с постоянен адрес в Република България, с правоспособност за управление на моторно превозно средство и свидетелство за управление, валидно за категория “B”.

Участник в играта може да бъде само регистриран потребител на сайта https://avtosalon2017.dir.bg

Всяко физическо лице има право само на едно участие през един потребителски профил.

Участието в Играта е безвъзмездно.

Участието в Играта се изразява в даване на един верен отговор на въпроса, задаван в хода на Играта.

Преди да отговори въпроса, е необходимо участникът да попълни формата, която се появява, след като натиснете бутона „Регистрация“. С нея участникът предоставя трите си имена по лична карта и актуален телефон за връзка.

Въпросът се определя от Организаторите и е свързан с Автомобилен салон София 2017.

Всеки участник може да отговори на един и същ въпрос, зададен в рамките на Играта, само веднъж. Затова, когато избере отговор от предложените варианти и натисне бутона „Отговори“, отговорът му се регистрира от системата и повече не може да бъде променян.

Само участник, дал правилен отговор, може да участва в жребия за наградата.

Тегленето на жребия за наградите се извършва на 24.10.2017 г.

Тегленето на наградите се извършва от представител на Дир.БГ в присъствие на представители на всички Организатори. Първият изтеглен участник получава наградата тест драйв. Следващите трима изтеглени участника получават наградата ваучер за гориво на стойност 50 лв.

Наградите се предоставят само на участници, отговарящи на изискванията на настоящите Общи условия за участие в Играта.

Имената на победителя ще бъдат обявени в публикация на http://auto.dir.bg/view_all_topics.php?cat_id=164 на 24.10.2017 г.

Победителя в Играта се уведомява за наградата си и чрез съобщение на електронната поща, с която се е регистрирал като потребител на сайта https://avtosalon2017.dir.bg или, по преценка на Организаторите, по телефона на посочения участника телефон за връзка.

Когато участникът се уведомява по електронна поща, участникът е длъжен в 5-дневен срок от уведомяването да се свърже с Организаторите. В случай че участникът не спази този срок, той губи правото да получи наградата си и Организаторите имат право да предоставят наградата на друг участник.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара