Спечели три страхотни смартфона Huawei lite


Краен срок - 30 октомври 2017

Спечели някой от трите страхотни смартфона Huawei lite! Ето как:

1. Харесай си модел от специалното ни предложение тук >> http://bit.ly/2xVa4mj
2. Тагни двама приятели, които също биха искали да го имат

Участието в играта не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга. В томболата за разпределяне на наградите могат да участват само пълнолетни лица. В разпределянето на наградите нямат право да участват служители на БТК ЕАД и на свързани компании, както и членове на техните семейства.

Играта ще се проведе с публикация на фен страницата на VIVACOM във Facebook https://www.facebook.com/VIVAC0M/ . Участниците се регистрират за участие, като си изберат модел смартфон Huawei от следния адрес: http://bit.ly/2xVa4mj и отбележат (тагнат) двама приятели (с валидни Facebook профили) като коментар под поста на играта заедно с името на избрания модел смартфон. С регистрацията си участниците приемат настоящите правила. За валидни регистрации ще се броят тези, които са изпълнили условието на играта. Всеки участник може да се регистрира за участие само веднъж и да спечели само една награда.

Награди: 1 бр. Huawei P10 lite; 1 бр. Huawei Honor 8 lite; 1 бр.Huawei P9 lite mini

Печелившите се определят с томбола на случаен принцип измежду всички, които са отбелязали (тагнали) двама приятели като коментар под поста на играта и са изписали името на избрания модел смартфон. Томболата ще бъде теглена на 31.10.2017 г., като печелившите участници ще бъдат обявени на страницата на VIVACOM във Facebook на 31.10.2017г. Ще бъдат изтеглени и равен брой резерви (3 броя), в случай че някой/и от печелившите не предяви желание да получи наградата си в определения за това срок.

Организаторът се задължава в срок до 2 работни дни от изтегляне на печелившите участници да се свърже с победителите на посочения от тях профил във Facebook. За да получи наградата си, всеки победител се съгласява в рамките на 2 работни дни да върне отговор, като предостави в лично съобщение до Организатора във Facebook следните данни: три имена; имейл адрес; телефон за връзка, точен адрес за получаване на наградата. Ако Организаторът не успее да се свърже с победителя или не получи обратна връзка от него 2 дни след уведомяването му от Организатора, то победителят губи правото да получи своята награда и тя може да бъде предоставена на следващия по ред, изтеглен резервен печеливш; Организаторът не носи отговорност, в случай че потребител е предоставил невалидни данни – непълен или неточен имейл адрес; грешни имена или несъществуващ или деактивиран Facebook профил; грешен, непълен или несъществуващ адрес за получаване на наградата; Спечелена награда не може да бъде заменяна за паричната й равностойност. Наградата се получава на посочения от победителя адрес за доставка на наградата. В случай че победител не получи своята награда поради причини, които не зависят от Организатора или поради представяне на грешен и/или непълен адрес за доставка на наградата, той губи правото си да получи своята награда, като тя остава неспечелена.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара