Спечелете 10 кафемашини Krups Dolche Gusto Mini ME


Краен срок - 20 ноември 2017

Участието в играта е обвързано с покупка на продукт/продукти с марката НЕСКАФЕ ДОЛЧЕ ГУСТО, предлагани от Организатора.

Играта се организира и провежда само на територията на Република България и само в магазинната мрежа на „ЦБА“ АД. Отворена е за участие на всички пълнолетни дееспособни физически или юридически лица, закупили продукти на НЕСКАФЕ ДОЛЧЕ ГУСТО в промоционалния период и можещи да удостоверят това с касов бон.

МЕХАНИЗЪМ: За да участва в играта, участникът трябва да закупи продукт НЕСКАФЕ ДОЛЧЕ ГУСТО по избор в периода от 23.10.2017г.до 20.11.2017г. , и да пусне касовият бон в предвидената за тази цел кутия, разположена на видно място в търговския обект.
С регистрацията си участникът дава съгласие Организаторът да публикува името му на адрес   www.cbabg.com в случай, че бъде изтеглен като печеливш.

Продукти, участващи в промоцията:Всички видове кафе капсули с марка НЕСКАФЕ ДОЛЧЕ ГУСТО

Правила за игра
Купи продукт или продукти НЕСКАФЕ ДОЛЧЕ ГУСТО по твой избор.
Пусни касовия бон в специалната кутия на НЕСКАФЕ ДОЛЧЕ ГУСТО, с посочени три имена и телефон за връзка.
Печелившите участници ще бъдат изтеглени до 7 работни дни след приключване срока на промоцията/играта. Имената им ще бъдат обявени на адрес www.cbabg.com и в 10 – те супермаркета, участници в промоцията.

Един участник може да участва с неограничен брой касови бележки, изпълнили условието за покупка на продукт или продукти с марка НЕСКАФЕ ДОЛЧЕ ГУСТО в периода на промоцията.

Всеки печеливш получава 1 брой от следните награди:
10 кафемашини с марка Krups, Dolche Gusto Mini ME

Всички награди ще бъдат получени на адреса на магазина от верига СВА, в който е направена покупката на продукт с марка НЕСКАФЕ ДОЛЧЕ ГУСТО .
Спечелените награди не могат да бъдат заменяни с паричната им равностойност.

Срокът за получаване на наградите е до 30 работни дни след обявяване на печелившите участници на адрес www.cbabg.com

Организаторът се задължава в срок до 7 работни дни от обявяване на печелившите участници да се свърже с тях на посочените имейл и/или телефонен номер за уточняване на механизма и срока за получаване на наградата.

Организаторът не носи отговорност спрямо печеливш участник, предоставил невалиден/неточен телефон за контакт, непълен или неточен имейл адрес. При невъзможност за контакт по телефон или при неполучаване на отговор – потвърждение от печелившия участник на изпратения от Организатора имейл в срок от 5 работни дни, изборът се анулира и Организаторът има право да обяви нов печеливш измежду участниците.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара