Конкурс за Пекарство и Сладкарство “Хелоуин 2017”


Краен срок - 8 ноември 2017

Спечели Ваучер на Стойност 50лв. от БЕРК ЕС

Здравейте!

След конкурса “Приготвено с любов” е време отново да запретнете ръкави и да ни покажете колко сте сръчни в кухнята! Време е за новия конкурс “Хелоуин 2017”, организиран от БЕРК ЕС!

Темата на състезанието този път е свързана с настъпващия празник Хелоуин, като искаме от вас да ни покажете как най-добре можете да декорирате! Точно така, вашите майсторски умения в сладкарството и пекарствто са всичко, от което имате нужда, за да спечелите ваучер на стойност 50лв. от БЕРК ЕС!

Пригответе нещо вкусно като наблегнете на декорацията. Вещици, зелени чудовища, тикви, паяжини – това са само малка част от интересните идеи, които може да вложите в украсата на вашето изделие. Отключете въображението в себе си и ни покажете каква е вашата представа за страховита декорация.

За да участвате в играта “Хелоун 2017” единствените условия, които трябва да изпълните са да ни изпратите снимка на ваше авторско изделие и да харесате нашата Facebook страница.
Как да участвам?

    Пригответе сладкиш или ястие по ваш избор;
    Декорирайте изделието както намерите за удачно;

*За тази цел може да използвате фондан, сметана, захарни перлени топчета или всичко за каквото се сещате.

    След като сте готови, направете снимка и я изпратете като лично съобщение към нашата страница във Facebook или на е-мейл;
    Ние ще споделим снимка на нашата бизнес страница във Facebook в специален албум, създаден за конкурса;
    Ще ви изпратим и линка, на който трябва да трупате вашите харесвания;
    Споделяйте снимката с вашите приятели, за да спечелите повече гласове.

*Прочетете и нашите съвети за по-ефективна работа със захарно тесто, които ви споделихме преди известно време в нашия блог.

ВАЖНО: Срокът за изпращане на снимкa е до 8.11.2017!!!
Кога и как ще се обяви победителят?

Победител в конкурса ще бъде този с най-много харесвания на снимката в албума на конкурса във Facebook. Той ще бъде обявен на 10-ти ноември (Петък) във Facebook.

Ваучерът от 50лв. ще може да бъде използван за закупуване на продукти от нашия склад в гр. Русе или от нашия онлайн магазин за сладкарски принадлежности и суровини.

Очакваме ви! Успех!


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара