Спечелете раници, игри и подаръчни комплекти за вашите деца


Краен срок - 15 септември 2017

ИГРАЙ и СПЕЧЕЛИ с Back to school Paradise Center!

Изпратете децата си обратно на училище със стил с нашите невероятни нови предложения от колекцията Back to school.

Гласувайте с emoji 👍❤️😯 за любимата си визия и 30 от вас ще спечелят страхотни награди:
🎁 10 подаръчни комплекта за момиче, предоставени от Хиполенд (Hippoland)
🎁 10 подаръчни комплекта за момче, предоставени от Хиполенд
🎁 6 игри „Лудото пиле“, предоставени от Хиполенд
🎁 2бр. раници за момиче, предоставени от KML
🎁 2бр. раници за момче, предоставени от KML

Участието в играта "Back to school с Paradise Center " не е обвързано с покупка. В играта могат да вземат участие всички лица, които в посочения период за провеждане са дали своя глас, чрез реакция- Love, Like или Wow на поста във Facebook страницата на Paradise Center. Всеки участник има право на едно участие в играта. В промоционалната игра не могат да участват служителите на дружеството Организатор.

Наградите ще бъдат изтеглени на 15.09.2017г. в 13:00 ч. чрез автоматизиран софтуер (на случаен принцип) и се обявяват публично на Facebook страницата на Paradise Center.

Всеки посетил страницата на Paradise Center: www.facebook.com/paradisecenterbulg...  и дал своя глас, чрез реакция- Love, Like или Wow на поста във Facebook страницата на Paradise Center, може да участва в играта за спечелване на Наградите, посочени в т.5. по-горе.

Имената на печелившите участници ще бъдат обявени на Facebook страницата на Paradise Center : www.facebook.com/paradisecenterbulg...  измежду всички участници в играта. Спечелилите ще получат наградите си от бюро „Информация“, находящо се на партерен етаж в Търговски център „Парадайз център“, след предоставяне на документ за самоличност.  С регистрацията за участие участниците се съгласяват, в случай че спечелят награда от играта, да бъдат фотографирани, излагани, показвани и обявявани по всякакъв начин в публичното пространство, в електронни и печатни медии, без за това да им се дължи каквото и да било възнаграждение от страна на Организатора.

Участник в играта, спечелил награда съгласно тези условия и правила, няма право на замяна на спечелена награда с паричната й равностойност. Предоставяне (прехвърляне) на правото на получаване на наградата на трети лица не е разрешено.Организаторът ще изиска от участника, респ. неговите родители или попечители, да потвърдят своята самоличност, чрез предоставяне на съответните документи.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара