Спечелете пътуване за двама до Франкфурт


Краен срок - 23 октомври 2017

Германия – просто вдъхновяваща!

Открийте всичко онова, което Германия Ви предлага като туристическа дестинация. Почувствайте духа на динамичните метрополиси, посетете туристическите забележителности, изгубете се в търговските центрове, наслаждавайте се, разглеждайки романтичните къщички в традиционен стил, като наред с това се отдайте на бляскавия нощен живот. Градовете на Германия имат множество лица. Между Северно море и Алпите в Германия се намират над 10 000 града, всеки от които със свой специфичен характер.

Отговорете на въпросите и можете да спечелите пътуване за двама души до Франкфурт – модерен и космополитен град, богат на история и изкуство. Летете с Луфтханза до Франкфурт и почувствайте очарованието на това голямо бизнес средище, което всъщност крие историята и изкуството на цялата нация.

Германският туристически борд и Луфтханза Ви отвеждат на пътуване за двама души със самолет с осигурени две нощувки със закуска.

Условия за участието в играта с награди:

Отговорете на 5 въпроса, ако желаете да участвате в играта с награди. При необходимост, потърсете помощ, като натиснете бутона „Вижте тук”. С малко късмет, точният отговор на всички въпроси ще Ви осигури пътуване до Франкфурт.

Победителят ще бъде уведомен по имейл в срок от 7 дни от определянето му. Победителят се определя от Туристическия борд на Германия чрез жребий измежду всички участници, които са изпратили верни отговори на поставените въпроси. Не се допуска замяна на спечелената награда с нейната парична равностойност. Правата на победителя не могат да бъдат преотстъпени. В случай на жалба Туристическият борд на Германия следва да бъде уведомен писмено не по-късно от 06.11.2017г. на адрес: Cristian.sallai@germany.travel (моля посочете причината за жалбата). Победителят ще бъде изтеглен на 10.11.2017г Жалби направени по телефона или след края на посочения срок няма да бъдат разглеждани.

Победителят трябва да се свърже по и-мейл с Туристическия борд на Германия на гореспоменатия адрес в срок от 15 дни считано от уведомяването по имейл, че е спечелил наградата за да може да му бъдат издадени ваучери, както и да предостави нужната за издаване на ваучерите информация. Ако победителят не се свърже с Туристическия борд на Германия в рамките на обявения срок отпада правото му да получи наградата. Победителят трябва да предвиди сроковете за валидност на ваучерите за хотел и самолетни билети, който не може да бъде по- дълъг от 31.05.2018г. Резервация за конкретни дати победителят прави съобразно наличните свободни места на хотела във Франкфурт и наличност на места в избраните от победителя полети на Lufthansa. При неявяване или закъснение за избрания полет в която и да е от двете посоки, както и за настаняване в различен хотел от посочения във ваучера Организаторът не носи отговорност и няма да компенсира или възстанови каквито и да било разноски на съответния спечелил участник.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара