Спечелете 100 колекционерски албума STIKEEZ

Краен срок - 27 август 2017

Знаеш ли колко фигурки на Стикита сме скрили в брошурата за периода 21.08. – 27.08.?

Посочи верния отговор, избери 3 Стикита и се регистрирай за участие в нашата игра.
В нея можеш да спечелиш един от 100 колекционерски албума STIKEEZ заедно с избраните от теб 3 Стикита!

За да участва в Играта всеки Участник трябва да:

1. разгледа нашата брошура от периода 21.08.2017 – 27.08.2017 г. в нейната хартиена версия, достъпна в магазините на Lidl, или в нейната онлайн версия, достъпна на lidl.bg/broshura и да открие колко фигурки Стики са скрити в страниците на брошурата;

2. да отиде на lidl.bg/stikeezgame, където да посочи верния отговор от дадените възможности, както и да избере 3 Стикита, които иска да получи, ако е отговорил правилно и бъде изтеглен за победител. Участникът трябва да попълни съответната информация в предвидените за тази цел полета: име, фамилия, имейл адрес, телефонен номер (не е задължителен), да отбележи, че е съгласен с Правилата на Играта и след това да натисне бутон „Участвай“.

Всеки Участник може да се регистрира само веднъж при спазване на изискванията на т.7.

Участието в Играта не изисква покупка или посещение на магазин на Организатора.

С регистрацията си в Играта по реда на т.7 по-горе всеки Участник може да спечели:

1. един от 100 колекционерски албума Stikeez заедно с 3-те избрани Стикита при регистрацията.

Определянето на печелившите Участници ще бъде на 29.08.2017 г. чрез провеждането на томбола на случаен принцип измежду всички регистрирали се в Периода на провеждане на Играта.

Печелившите Участници не са задължени да приемат предоставените им от Организатора награди.

Имената на всеки печеливш Участник, както са посочени в регистрационната  форма за участие, ще бъдат публикувани на интернет страницата на Лидл България на адрес: lidl.bg/stikeezgame или на деня на провеждане на томболата съгласно условията на т. 12.

Печелившият Участник трябва в срок до 5 (пет) календарни дни, считано от датата на публикуване на имената му/ѝ на интернет страницата на Лидл България съгласно условията на т. 13, да изпрати имейл на igra@lidl.bg с потвърждение, че желае да получи наградата, както и конкретен адрес за получаване.

Организаторът изпраща наградата в срок до 10 (десет) работни дни от получаване на имейла по т.14 на посочения от Участника адрес. Разходите във връзка с доставката са за сметка на Организатора. В случай на невъзможност от страна на Организатора да предостави описаната награда по причини, за които той не отговаря, Организаторът си запазва правото да награди печелившия Участник с друг вид награда на същата стойност.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара