Спечелете пътуване до Берлин и 4 плажни комплекта


Краен срок - 8 юни 2017

Само при нас лятото започва... сега!
Слушай радио ENERGY и можеш да спечелиш пътуване до Берлин за световната премиера на екшън-комедията „Спасители на плажа“!

Първият етап стартира на 17.05.2017 г. и продължава до 24.05.2017 г. Победителят ще бъде обявен на 25.05.2017 год.

Вторият етап стартира на 26.05.2017 и продължава до 08.06.2017 г. Победителите ще бъде обявени на 09.06.2017 год.

За участие в първия етап на Промоцията участникът трябва да следи радио Energy и щом чуе откъс от трейлъра на филма „Спасители на плажа“, да посети http://www.radioenergy.bg/ и да попълни регистрационната форма, за да участва в Промоцията. При попълването на данните си в регистрационната форма, участникът получава правото да участва в томболата за голямата награда в играта – пътуване до Берлин (Германия) за официалната премиера на филма „Спасители на плажа“, която ще се проведе на 30.05.2017 г.

В рамките на втория етап от промоцията в Интернет страницата на http://www.radioenergy.bg/ ще бъдат публикувани поетапно четири въпроса, свързани с филма „Спасители на плажа“. За участие във втория етап на Промоцията участникът трябва да се регистрира в Интернет страницата на http://www.radioenergy.bg/ и да отговори правилно на един или повече от въпросите. Победителите от втория етап на Промоцията ще бъдат определени на лотариен принцип на 09.06.2017 г.

Потребителите, които искат да се регистрират за участие в промоцията е необходимо да попълнят коректно онлайн формата в сайта http://www.radioenergy.bg/, която включва:

- малко име и фамилия на участника;
- email и телефон за връзка с участника;

Награди: Организаторът „Форум Филм България ООД“ предоставя наградите, които са както следва:

1. Награда за победителя от първи етап (голяма награда): Пътуване до Берлин (Германия) и посещение на премиера на филма „Спасители на плажа“ на 30.05.2017 г.

Пътуването включва само и единствено:

-Самолетни билети с включени такси София – Берлин и Лондон - София за победителя и избран от него придружител;
-1 нощувка за двама в хотел в Берлин (Германия);
-Две покани за премиера на филма „Спасители на плажа“
-Пътна застраховка;

Всичко, което не е посочено в тези общи условия като включено в наградния пакет не се включва. По-точно (но неограничено до), наградата не включва: разходи и храна, различни от посочените, и трансферни разходи, различни от посочените, както и дължими данъци по ЗДДФЛ.

2. Награди за победителите от втори етап (предметни награди): наградите са само и единствено от официалния мърчандайз на филма и включват:

- 4 бр. комплект плажна кърпа + плажна топка
- 4 бр. комплект плажна чанта + бутила за вода
- 4 бр. хладилна чанта

Победителят за голямата награда ще бъде изтеглен и обявен на 25.05.2017 г.

Изтегленият победител ще получи обаждане или e-mail от Организатора на предоставените от него данни при регистрацията, с който ще бъде уведомен за спечелената награда.

Победителят трябва да потвърди до 17.00 ч. на 26.05.2017, че ще ползва голямата награда и да предостави своите имена и тези на придружителя му по лична карта.  Ако се откаже, то Организаторите имат право да изберат друг победител на лотариен принцип, който да получи наградата.


Единият от двамата пътуващи трябва да е над 18 години.

Победителите предметните награди ще бъдат изтеглени и обявени на 09.06.2017 г.

Изтеглените печеливши ще получат обаждане или e-mail от Организатора на предоставените от тях данни при регистрацията, с който ще бъдат уведомени за спечелената награда.

Победителите трябва да посочат адрес на територията на Р България, на който искат да получат спечелената награда най-късно до 18.06.2017 г. Ако не го направят, те губят правото да получат спечелената награда.

Предметните награди ще бъдат изпратени към получателите по куриер, за сметка на Организаторите.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара