Спечелете 3 комплекта продукти на стойност 500 лв. и 100 комплекта за път от Bioderma


Краен срок - 23 юли 2017

В Кампанията може да участва всеки гражданин на Република България, който има регистрация в CLUB BIODERMA и регистрира в CLUB BIODERMA касова бележка от покупката на поне един продукт Photoderm*, направена в периода 15 май – 23 юли 2017 г. Регистрираната касова бележка следва да бъде одобрена от администратор на CLUB BIODERMA.

Всеки участник, който е регистрирал касова бележка от покупката на поне един продукт Photoderm*, направена в периода 15 май – 23 юли 2017 г. и тя е одобрена от администратор на CLUB BIODERMA, участва в томбола за един от 100 (сто) комплекта за път** и един от 3 (три) комплекта продукти на BIODERMA*** всеки на стойност 500 лв.

Тегленето на томболата за седмична и голяма награда ще се извърши по начин, който дава еднакъв шанс за спечелване на награда на всички участници, които отговарят на условието по чл. 3.

Касови бележки, които съдържат покупки на промоционални комплекти с участието на продукт Photoderm*, също дават право на участие в томболата за една от големите награди.

Ако регистрираната касова бележка не посочва ясно и недвусмислено, че участникът е закупил продукт Photoderm*, участникът няма право да получи шанс за участие в томболата за една от големите награди в Кампанията. Участникът няма право и на каквито и да било претенции за компенсация от страна на НАОС България ЕООД.

Ако регистрираната касова бележка съдържа покупка на различен продукт или продукти BIODERMA (освен Photoderm*) и покупката отговаря на Общите условия на CLUB BIODERMA, участникът ще може да участва с покупката си в Програма Лоялност на CLUB BIODERMA, но няма да получи шанс за участие в томболата в Кампанията.

Ако регистрираната от участник касова бележка вече е била регистрирана от същия или от друг участник или не бъде одобрена от администратор на CLUB BIODERMA, участникът няма право да участва в томбола за една от големите награди. Участникът няма право и на каквито и да било претенции за компенсация от страна на НАОС България ЕООД.

Един участник в Кампанията може да регистрира повече от една касова бележка с покупката на продукт Photoderm*. Всяка регистрирана и одобрена от администратор касова бележка дава нов шанс на участника да спечели една от големите награди, описани в чл. 3.

Имената на попълнилите анкетата участници в Кампанията, които получават комплект за път**, ще бъдат обявени всеки понеделник в периода от 22.05.2017 г. до 24.07.2017 г. включително на страницата „Кампании“ в CLUB BIODERMA.

Имената на трима от участниците в Кампанията, които получават голяма награда в рамките на Кампанията, ще бъдат изтеглени и обявени на следните дати 29.05.2017 г., 26.06.2017 г. и 24.07.2017 г. на страницата „Кампании“ в CLUB BIODERMA.

Всички участници в Кампанията, които спечелят награда, ще получат имейл за това.

След получаването на имейла за награда, всеки печеливш участник разполага с 10 работни дни, за да влезе в профила си в CLUB BIODERMA и да попълни валиден телефонен номер, както и предпочитан от него офис на куриерска фирма „Спийди“, в който да получи своята награда от Кампанията.

Всяка награда от Кампанията се изпраща в рамките на 15 работни дни от момента на избора на офис на куриерска фирма „Спийди“, посочен от съответния печеливш.

Съгласно разпоредбите на Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗДДФЛ) в сила от 1 януари 2017 година, на облагане подлежат парични и предметни награди на стойност над 30 (тридесет) лв., получени от физически лица чрез игри, състезания и конкурси, които не са предоставени от работодател или възложител. В тази връзка BIODERMA се задължава да предостави служебна бележка на тримата печеливши на комплект продукти на BIODERMA***. За да издадат служебна бележка, Организаторът или подизпълнителят на „КАМПАНИЯТА“ следва да получат от печелившия участник следните данни: трите имена, ЕГН и валиден пощенски адрес. Тези и други данни ще бъдат обработвани според условията на Раздел 10 в Общите условия на сайта.

*В кампанията участват всички продукти Photoderm без стикове за устни. Промоционалните комплекти Photoderm се считат за един продукт.

**Комплектът включва Sensibio мицеларна вода 100 мл, Atoderm душ гел 100 мл и Photoderm мляко за след слънце 100 мл. + плажна чанта

***Всеки от комплектите е на обща стойност 500 лв. и включва: 1 бр. Sensibio Н2О мицеларен разтвор 100 мл, 1 бр. Sensibio Н2О мицеларен разтвор 250 мл, 2 бр. Sensibio Н2О мицеларен разтвор 500 мл, 1 бр. Hydrabio Gel-Crème 40 мл, 1 бр. Hydrabio Crème 50 мл, 2 бр. Hydrabio Perfecteur SPF 30 40 мл, 1 бр. Matricium (30 дози по 1 мл) 30 мл, 1 бр. Atoderm Huile de douche 1 л, 1 бр. Atoderm Crème parfumée 500 мл, 1 бр. Photoderm MAX Crème SPF 50+ 40 мл, 1 бр. Photoderm BRONZ SPF 30 сухо олио 200 мл, 1 бр. Photoderm Après-soleil мляко 200 мл

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара