Спечелете козметика на стойност 150 лв. от A-Derma


Краен срок - 5 юни 2017

Създай своята история с рима, рисунка, песен, снимка, gif или кратко видео, като не забравяте да добавите “...Phys-Ac...много як!”

Изпрати ни историята си на лично съобщение в страницата на A-Derma Bulgaria във facebook, а ние ще я публикуваме в този албум и на базата на харесвания, коментари и споделяне ще обявим най-популярната история на седмицата. Нейният автор ще спечели Комплект от новата Физиологична грижа за кожа склонна към акне Phys-Ac, с кълнове от Овес Rhealba®. Двамата подгласници печелят Почистващ гел за кожа склонна към акне Phys-Ac, 200 мл А в края на играта, 10-те най-попуярни истории участват във финално едноседмично гласуване.

Най-добрата история печели 2 билета за хита на лятото - MTV Varna Beach или A-Derma продукти на стойност 150 лв.

За да ви вдъхновим и предизвикваме, ние започваме така:

    Сутрин ставам.
    Не мога повече така да продължавам.
    Това акне побърква моето лице.
    Не искам да се примирявам и
    на Phys-Ac се доверявам...

    Phys-Ac - много як!

...а как ще завърши зависи от теб! :)

Условия на играта:
Всеки участник може да изпрати колкото “истории” желае.

Задължително условие е да се използва фразата: “.....Phys-Ac....много як!”

След публикуване на историята в албума“Довърши историята с Phys-Ac” стартира гласуването за нея, като тя може да бъде споделяна, харесвана, тагвана без ограничения.

В края на всяка седмица отчитаме резултатите и в понеделник обявяваме победителя на седмицата с най-популярната история, който ще стане „История на седмицата“ и нейният автор печели: 

Комлект от новата Физиологична грижа за кожа склонна към акне Phys-Ac, с кълнове от Овес Реалба,  а подгласниците (2ро и 3то място по брой на харесвания) печелят по един брой Почистващ гел за кожа склонна към акне Phys-Ac, 200 мл.

Гласуването е видимо за всички.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара