Спечелете 3 бр. кошници с ЖоСи деликатеси


Краен срок - 30 юни 2017

Играта „ЖоСи вдъхновения“ е в пълен кулинарен ход!

Главните герои краве сирене, моцарела и извара са намерили уютно местенце във Вашите рецепти. Очакваме и още от тях, заедно с авторска снимка.

Ще подарим 3 бр. кошници с ЖоСи деликатеси на 3-ма от Вас!

За тази игра са определени следните награди: 3 бр. кошници от ЖоСи. Кошниците ще бъдат разпределени по една за всяка категория рецепти, съдържащи един от трите продукта - краве сирене, моцарела или извара.  Всяка кошница съдържа селекция ЖоСи сирена. 

За спечелване на наградите е необходимо участниците да качат рецепта, включваща поне един от продуктите - краве сирене, моцарела, извара на http://blog.josi.bg/. Рецептата трябва да е придружена с авторска снимка. Не е необходимо рецептата да бъде авторска. Текстът към рецептата трябва да бъде авторски.

Няма ограничение за брой на качените рецепти. Всички изпратени рецепти трябва да бъдат за ястия, приготвени за настоящия конкурс. За участие в играта няма да се признават рецепти, които не съдържат авторски текст и снимка, или не включват един от горепосочените млечни продукти. Всеки може да спечели само една награда за цялата игра. Ще бъде избран по един печеливш за всяка категория рецепти - с краве сирене, моцарела или извара.

Победителите ще бъдат обявени на страницата на ЖоСи във Facebook и ще бъдат уведомени на мейла, с който са регистрирани в блога http://blog.josi.bg/. Избраните победители ще получат наградата на посочения от тях адрес, а имената им ще бъдат публикувани на фен страницата на ЖоСи във Facebook.  


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара