Спечелете електрически бойлер TESY BiLight


Краен срок - 19 май 2017

Открий топлата вода с TESY! Сподели като коментар под тази публикация какво е да нямаш топла вода вкъщи и можеш да спечелиш бойлер от TESY.

Наградата, което може да бъде спечелена при участие в Играта, е електрически бойлер от серията TESY BiLight по избор между модел за вертикален, хоризонтален или вариант за монтаж в тесни пространства и обем на водосъдържателя между 50 и 150 литра в зависимост от модела.

Не се допуска замяна на спечелената награда с нейната парична равностойност.

Участието в играта “Открий топлата вода с TESY” не е обвързано със закупуването на продукт на TESY.

За да се включи в играта, участникът трябва да отговори на въпрос, зададен в специален пост на Facebook страницата на TESY, като публикува коментар с отговор под него.

След изтичане на срокa за отговор, на лотариен принцип ще бъдат изтеглени печелившите. Техните имена ще бъдат обявени в специално направен пост, публикуван на Фейсбук страницата на TESY.

За да получи наградата си, печелившият ще трябва да предостави имената си, адрес и телефон за връзка, като ги изпрати на лично съобщение във Фейсбук страницата на TESY. Печелившият трябва да избере бойлера, който му е необходим спрямо предоставените от TESY характеристики и модел бойлер.

Всички данни, предоставени от участника, ще бъдат използвани единствено за целите на Играта и за идентифициране на участника при изпращането и предоставянето на спечелената от него награда. Всички предоставени от участниците лични данни са защитени съгласно изискванията на ЗЗЛД.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара