Спечелете 5 броя iPhone 7 и 5 броя iPad Air 2


Краен срок - 30 май 2017

Здравей, наслади се на новите грим продукти и опитай късмета си в настоящата лотария, където можеш да спечелиш един от 5 броя iPhone 7 и 5 броя iPad Air 2.

Въведи уникалния код от скреч картата, доставена заедно с поръчаните от теб грим продукти в специалният сайт. Завърши и изпрати регистрационната форма на следващата страница и виж дали си сред победителите на 12.06.2017, когато ще бъдат обявени имената им.

За участие в Играта всеки Участник следва да извърши следното:

1 Да поръча определени грим продукти за 18 лева от началните страници на Брошурата на AVON валидна за Кампания 07/2017 (грим продукти от стр. 3 до стр. 17) в периода от 04.05.2017 до 24.05.2017 и да получи скреч карта, която съдържа уникален код. Картата ще бъде доставена до Участника от Представителя заедно с доставката на поръчаните от него продукти.

2. Всеки Участник, който има скреч карта с уникален код, трябва да регистрира кода на специално разработената от Организатора уеб страница www.avon.bg/Mark. Регистрацията се счита за завършена след като участникът въведе и изпрати уникалния код заедно с попълнената от него регистрационната форма с лични данни и приети условия на лотарията, в рамките на регистрационния период: от 04.05.2017 до 30.05.2017. При успешно завършена регистрация на уникален код, според стъпките описани по-горе, участникът се включва в лотарията. Всеки Участник може да регистрира неограничен брой уникални кодове.

Регистриран Участник може да спечели не повече от една награда в настоящата лотария.

Тегленето на наградите ще се проведе на 05.06.2017 г. в 18:00 ч., в офиса на Организатора на бул. България 69, Infinity Tower, ет.9, София от Комитет, състоящ се от трима представители, назначен от Организатора.

Имената на победителите ще бъдат обявени от Организатора на официалния уебсайт www.avon.bg до 12.06.2017 г.

Наградите в Играта са:
• 5 устройства iPhone 7 32GB и
• 5 устройства iPad Air 2 Cellular 32GB

Всички награди са лични и не може да се преотстъпват на трети лица преди тяхното получаване.

В срок до пет работни дни след обявяване на печелившите Участници, Организаторът ще се свърже с тях напредоставените от Участника данни за контакт.

Наградата се доставя на печелившия Участник по куриер за сметка на Организатора, на посочения от Участника адрес, само на територията на Република България. Доставката ще бъде направена до 15 работни дни от датата, на която Организаторът се е свързал с печелившия Участник и са уточнили адрес и часови диапазон за доставка, само на територията на Република България.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара