Спечелете слонче HiPPofant и чаша за пиене HiPP


Краен срок - 30 юни 2017

Направихте ли снимка за спомен на първото зъбче на вашето дете?

Няма нищо по - трогателно от бебешката усмивка. А когато се появи първото зъбче, тя става още по-пленителна. Появата на първото зъбче е специален момент от растежа на бебето, който е хубаво да се запази. Чрез нашия Фотоконкурс може да уловите и споделите този момент.

Ще очакваме Вашите снимки до 30 Юни 2017 г. С нетърпение очакваме да се включите в нашия конкурс!

Може да спечелите една от следните награди:
Наградите са три, всяка съдържаща 1бр. слонче HiPPofant, чаша за пиене HiPP, мляко за малки деца HiPP 3 Junior Combiotic. 



Всеки, отговарящ на условията може да качи авторска снимка на тема „Моето първо зъбче“ в приложението Фотоконкурс на страницата www.hipp.bg. Качването се извършва чрез следване на правилата:
  • а) За да може да се качи снимка, участникът трябва да е попълнил регистрационна форма за участие и да се е регистрирал в HiPP BabyClub. Снимката трябва да отговаря на темата на конкурса и да бъде благоприлична, в противен случай ще бъде премахвана от галерията на Играта.
  • б) Конкурсът започва на 03.05.2017. Възможността за качване на снимки приключва на 30.06.2017. След приключване, жури - съставено от организаторите избира 3-те снимки победители.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара