Спечелете 12 надуваеми дивана и 150 кутии с вафли Морени


Краен срок - 30 април 2017

УЧАСТИЕТО В ИГРАТА НЕ Е ОБВЪРЗАНО С ПОКУПКАТА НА ПРОДУКТИ И/ИЛИ УСЛУГИ!

Механизъм на промоцията /играта/:

Стъпка 1: Влез на www.moreni.bg и играй като подреждаш падащите вафли, така че да бъде покрит целия ред на екрана, като използваш стрелките „ляво”, „дясно“ и бутона за обръщане или съответните бутони от клавиатурата.

Стъпка 2: Събери необходимия брой точки за всеки един период от играта и се регистрирай за участие като въведеш име, фамилия, имейл и телефонен номер в прозореца за попълване на данни.

Стъпка 3: Разбери дали си един от печелившите, които ще бъдат уведомени лично с имейл съобщение за спечелването на наградата.

Всеки ден в периода на играта (общо 30 дни) участниците ще имат възможността да се включат в Играта, достъпна на www.moreni.bg.

В първия период (от 01.04 до 08.04.2017 г.) участниците трябва да съберат 100 точки за време от 60 секунди.

Във втория период (от 09.04 до 16.04.2017 г.) участниците трябва да съберат 200 точки за време от 60 секунди.

В третия период на активността (от 17.04 до 23.04.2017г.) участниците трябва да съберат 300 точки за време от 60 секунди.

В четвъртия период на активността (от 24.04 до 30.04.2017г.) участниците трябва да съберат 400 точки за време от 60 секунди.

Всеки участник има неограничен брой опити да се включи в играта. Всеки успешен опит, при който участник е събрал необходимия брой точки в съответния ден и попълвайки формата за регистрация, увеличава шанса за участие в дневните тегления.

Всеки участник, изиграл успешно минимум 3 пъти Играта за всеки отделен период и направил успешна регистрация, участва в тегленето на седмични награди.

Единният идентификатор на всеки участник е неговият имейл адрес. За коректното отчитане на успешните опити на участника той трябва да използва един и същ имейл адрес. Едно физическо лице има право да участва само с един имейл адрес.

Дневни награди:

5 БРОЯ кутии Морени StiXX НА ДЕН (общо 150 бр. за периода на Играта). Всяка кутия Морени Стикс съдържа 36 броя вафли от по 34 г.

Тегленето на дневните награди ще се извършва до 24 часа след края на всеки ден от Играта измежду всички участници, отговарящи на условията, описани в раздел „Механизъм“. Печелившите на дневни награди ще бъдат обявявани на промоционалния сайт www.moreni.bg в рамките на 24 часа след края на всеки ден от периода на Играта.

Седмични награди: 3 БРОЯ надуваеми дивани Bubble Bed НА СЕДМИЦА (общо 12 бр. за периода на играта).

Тегленето на седмичните награди ще се извършва до 48 часа след края на съответния период от Играта измежду всички участници, отговарящи на условията, описани в раздел „Механизъм“. Печелившите на седмичните награди ще бъдат обявявани на промоционалния сайт www.moreni.bg в рамките на 24 часа след края на всеки съответен период на Играта.

Тегленето на наградите ще се извършва чрез специално разработен за целта софтуер в присъствието на 3-членна комисия.

Един участник може да спечели само по една награда от вид.

Единният идентификатор на всеки участник е неговият имейл адрес. Потребителят трябва да въведе валиден, реален и действащ имейл адрес.

Печелившите участници ще бъдат известени чрез имейл съобщение, в отговор на което в 10-дневен срок могат да заявят адрес за получаване на наградата, както и ще бъдат публикувани на сайта, както е описано по-горе. Ако печелившите не потвърдят наградите си след получаване на известието в срока, посочен в тази точка, губят правото си да получат наградата. Непотвърдените награди ще бъдат използвани в бъдещи активности на марката.

Наградите ще бъдат доставени с куриер до всеки печеливш в срок от 45 работни дни след подаването на адрес за доставка.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара